Mara Bănică, DIETA pe o săptămână. Legumele fac legea

Data publicării:
Sursa foto: Mara Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mara Bănică, Instagram

Mara Bănică a dezvăluit meniul celei de-a cincea săptămâni a dietei pe care o ține pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. 

Mara Bănică își continuă dezvăluirile legate de dieta sa miraculoasă cu care a reușit să scape de kilogramele acumulate în perioada sarcinii. Dacă în săptămâna a patru, la putere au fost brânzeturile, de data aceasta legumele ”fac legea”, mai ales că sunt permise în mod nelimitat, la orice oră. 

Săptămâna 5 (primele 2 zile)

Următoarele produse pot fi consumate fără limite la orice oră:

- brânzeturi până la 7% grăsime (brânză de vaci slabă, cottage cheese, brânzică de casă, brânză tip Făgăraș, perle de brânză cu smântână) și lapte bătut.

- legume (numai în stare crudă): salată verde, roții, castraveți, ridichi, varză, ardei gras, gogoșari, ardei iuți, conopidă, broccoli, ciuperci, dovlecei, fasole verde, spanac, gulii, fenicul, țelină, ceapă, usturoi, sparanghel, anghinare, praz, andive, hrean și toate ierburile aromatice: mărar, pătrunjel, leuștean, busuioc, tarhon, dafin, oregano. Se pot folosi: sare, piper, boia dulce/iute, scorțișoară, chimen, curry.

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel