Mâncarea de post preferată a Loredanei Groza - rețeta pas cu pas

Data publicării:
Loredana Groza, foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, foto Instagram

Află în articol care este mâncarea de post preferată a Loredanei Groza.

Mâncarea de post preferată a Loredanei Groza este supa indiană, numită și rasam, scrie Realitatea.net. Aceasta este destul de ușor de preparat și plină de nutrienți.

Ingredientele necesare sunt: 2 roșii, 100 de grame de linte roșie, apă, ghee (ghee este un tip de unt clarifiat care nu conține apă și particule solide din lapte), 4 căței de usturoi,1 linguriță boabe de muștar, 1 linguriță chimen, 1 linguriță turmeric, frunze de curry, jumătate de lingură pudră de rasam (un mix de condimente picante, pe care îl găsiți în supermarket), sare, coriandru.

Mod de preparare:

Puneți într-o cratiță la rumenit lintea, fără apă sau ulei. După ce s-a rumenit, răsturnați-o peste roșiile tăiate cubulețe, în cratița în care veți fierbe supa.


Adăugați puțină sare și vreo patru cești de apă sau jumătate de cratiță și puneți la fiert cu capac, la foc mediu spre mic, pentru 20 de minute sau până s-a fiert lintea.

Într-o tigaie adâncă, topiți untul (puteți folosi și ulei), adăugați usturoiul întreg și toate condimentele din listă (în afară de coriandru). Căliți pentru două minute, adăugați jumătate de cană de apă și lăsați la foc mic să se pătrundă bine aromele, amestecând din când în când.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel