Mama Deliei Matache, speriată de probleme de sănătate: „Am probleme foarte mari. Mă macină treaba asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Matache, sursa foto Kanal D
Descriere foto: Gina Matache, sursa foto Kanal D

Gina Matache a vorbit despre despre problemele de sănătate pe care le are.

Mama Deliei Matache a fost invitata lui Teo Trandafir în cadrul emisiunii de pe Kanal D. Gina Matache și-a deschis sufletul și a vorbit despre mai multe lucruri personale care o macină, dar a vorbit și despre cel mai actual scandal din lumea mondenă: motivul pentru care Delia nu vrea să facă copii. Chiar dacă arată excepțional, pentru vârsta de 59 de ani pe care o are, femeia a ales să vorbească deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă și care îi dau mari bătăi de cap, în ultima vreme.

„Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana, foarte mari. Astăzi pot să stau de vorbă cu tine și  mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat, pentru că am avut astfel de faze. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei și atunci eu e să mai zic. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu, aveam faze urâte. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia pe tratamente. Acum o să mai încerc o dată în Turcia, dar e mai complicat și de asta am încercat și aici. Cei de la salvare au ajuns să-mi spună că am atacuri de panică și că îi deranjez. Nici nu-mi mai vine să dau telefon, mai cu o pastiluță, leacuri băbești.”, a menționat mama Deliei, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

VEZI și: Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia: ”Eu nu vreau femeie ca tine. Spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat”

 

Ce spune Gina Matache despre scandalul în care a fost implicată fiica ei

Recent, în mediul online au devenit virale declarațiile Deliei cu privire la motivul pentru care nu-și dorește copii. Extrem de multe persoane au pus-o la zid pe celebra artistă, subiectul fiind dezbătut amplu nu doar în social media, ci și la radio sau TV. Solista s-a săturat însă să fie întrebată mereu despre acest lucru motiv pentru care a răbufnit, spune mama Deliei.

„Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil. Într-unul din live-urile ei, probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii. Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber. Poți să le închizi gura? Nu. Cuscra zice: Lumea asta nu mai are ce face? Doamne ferește.”, a mai declarat Gina Matache.

VEZI și: De ce a renunțat Mihai Bendeac la emisiunea „În puii mei”. Actorul a scos la iveală adevărul: „L-am oprit, pentru că...”

 

Declarațiile controversate ale Deliei, care au stârnit un val de reacții negative

Recent, Delia a fost întrebată, din nou, despre motivul pentru care nu face copii. Vedeta le-a dat așadar următorul răspuns fanilor săi, care nu a fost pe placul tuturor. 

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Părinții Deliei au îngropat securea războiului. Cei doi s-au mutat din nou împreună: "Trebuie să avem grijă unul de altul"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel