Părinții Deliei au îngropat securea războiului. Cei doi s-au mutat din nou împreună: "Trebuie să avem grijă unul de altul"

Data publicării:
Descriere foto: Gina și Delia Matache, foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Gina și Delia Matache, foto Instagram

Părinții Deliei s-au împăcat. Recent, mama Deliei a dezvăluit că locuiește din nou cu fostul soț.

Tatăl Deliei Matache a decis, în urmă cu 15 ani să ia calea Domnului. Bărbatul a decis să se călugărească, după ce a ajuns la o mânăstire de pe Muntele Athos. Mama artistei a rămas singură, cu doi copii. Ulterior, Gina Matache și-a refăcut viața cu Jan Mocanu, iar relația lor a luat sfârșit după 10 ani. Într-un interviu recent, mama Deliei Matache a recunoscut că locuiește din nou cu fostul soț, la 18 ani de la divorț. 

Gina Matache s-a mutat din nou cu fostul soț, în vechiul apartament

'Și fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament', a spus mama Deliei pentru ego.ro.

Tatăl Deliei a fost grav bolnav

În anul 2018, Gina Matache a povestit că fostul soț a fost grav bolnav și a venit acasă pentru a petrece Paștele alături de familie. 

„Fostul meu sot nu se simte bine, a venit acasa de ceva vreme, a fost si pe la medici, pentru analize, acum se afla sub tratament. Nu stiu cand va pleca din nou, pana atunci isi face rugaciunile acasa”, a declarat mama Deliei, conform Click.

„Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu. E boală autoimună. Si e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, spunea în urmă cu doi ani mama Deliei, conform Antena Stars.

Ce relație are Delia cu tatăl ei

„Eram apropiaţi, dar nu era genul de apropiere pe care o ai azi. De exemplu, acum cu mama şi cu tata am altă apropiere, sunt alţi oameni. Atunci nu aş spune că erau la fel. Acum, da, sunt mai umani, mai calzi. Normal că se schimbă tipul de relaţionare în momentul în care tu eşti super stabilizat şi eşti bine, normal că se simt mândri.

Bine, tatălui meu, care e foarte credincios, i-ar plăcea să fiu şi eu credincioasă, deci pe partea asta cred că e nemulţumit. Dar da, avem o relaţie bună, îi ajut, cum să nu fie mulţumiţi?!”,   a spus Delia, cu ceva timp în urmă, conform adevarul.ro. 

Ion Matache și-ar dori ca fiica lui să se îndrepte către Dumnezeu

„Mi-ar plăcea să se îndrepte şi să se apropie de Dumnezeu. Pentru un om care trăieşte în showbiz e mai greu, aşa, dintr-o dată.  Delia  crede în Dumnezeu, dar nu are timp de biserică. Când era în clasa întâi se ducea la Patriarhie şi pupa toate icoanele. Apoi a zburat puiul, face şi ea ce vede în lume”, a povestit tatăl artistei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel