De ce a renunțat Mihai Bendeac la emisiunea „În puii mei”. Actorul a scos la iveală adevărul: „L-am oprit, pentru că...”

Data publicării:
Mihai Bendeac, captură video Youtube/ colaj Spectacola
Descriere foto: Mihai Bendeac, captură video Youtube/ colaj Spectacola

Mihai Bendeac a dezvăluit care este motivul pentru care a renunțat la emisiunea „În puii mei”.

„În puii mei” a fost show-ul de comedie apreciat de foarte mulți români, care se amuzau copios pe baza personajelor interpretate de Mihai Bendeac, în stilul său caracteristic. Chiar dacă avea un real succes, comediantul a anunțat dintr-o dată faptul că la momentul respectiv, urma să se difuzeze ultimul sezon al emisiunii, fără să ofere însă o explicație pe baza căreia a luat această decizie. Chiar dacă Mihai Bendeac și-a continuat atunci colaborarea cu Antena 1, prin intermediul altor emisiuni, „În puii mei” a dispărut de pe post, spre dezamăgirea tuturor. Invitat de curând în podcastul realizat de Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a dezvăluit și care este motivul pentru care, la vremea aceea, a luat această decizie neașteptată.

„De ce ai oprit „În puii mei?”, a fost întrebarea adresată de Cătălin Măruță.

„Pentru că avea succes. L-am oprit pentru că atunci avea succes și atunci trebuie să-l oprești, din nefericire pentru mine. Nu-mi pare rău pentru că l-am oprit, în niciun caz.”, a fost răspunsul oferit de Mihai Bendeac.

 

Mihai Bendeac nu mai face parte din juriul iUmor

Mihai Bendeac a renunțat de curând și la scaunul său de juratul din cadrul competiției iUmor de pe Antena 1, motivele nefiind încă scoase la iveală. În acest context, odată cu această decizie care i-a uimit pe toți fanii actorului, s-au înjumătățit și veniturile sale. Momentan, artistul nu mai este implicat în niciun alt proiect TV, astfel încât veniturile sale de bază sunt cele pe care le încasează lunar de la Teatrului de Comedie din București, acolo unde își desfășoară periodic activitatea. Banii încasați de actor nu sunt deloc puțini, după cum au alți colegi de breaslă de-ai săi. Suma atinge aproximativ 6.500 de lei.

„Am salariul la teatru 6.400 de lei”, a declarat Mihai Bendeac într-o ediție a emisiunii „iUmor”, în timp ce discuta cu Delia Matache, fosta sa colegă, potrivit cancan.

Ce religie are Mihai Bendeac. Declarațiile controversate ale actorului: „Mi-e milă de credincioșii ortodocși”

 

Ce spune Delia despre plecarea misterioasă a colegului său

Delia a împărțit pentru foarte multe sezoane masa de jurat cu Mihai Bendeac, care i-a devenit în timp și un bun prieten. În acest sens, artista a vorbit recent despre plecarea sa, din cadrul emisiunii de umor realizată de Antena 1.

„De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv.”, este declarația făcută de Delia, potrivit viva.

Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu, reacție neașteptată, după declarațiile Deliei: „Să se pună pe treabă, că e târziu”

 

Primele declarații oferite de managerul lui Mihai Bendeac

Singura declarație oficială făcută publică până acum, cu privire la retragerea lui Mihai Bendeac de la iUmor a fost cea a managerului actorului, care-i asigură pe fani de faptul că acesta nu se va muta la alt trust.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic.

La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte’, a declarat Monica Munteanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel