Mălina Avasiloaie, adevărul despre problemele de sănătate: „Informația e distorsionată. Nu am spus în niciun caz că sunt internată în spital” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Mălina Avasiloaie ne-a dezvăluit adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent. 

Mălina Avasiloaie nu trece prin cea mai bună perioadă. Artista s-a ales cu o viroză de sezon, care persistă deja de câteva săptămâni. Totul a început de la filmările ultimului clip lansat de solistă, unde a fost destul de frig, conform acesteia. Nu a durat mult, iar soțul ei, Alin Gabor, a prezentat la scurt timp aceleași simptome. Cu toate acestea, în spațiul public au apărut mai multe informații care susțineau faptul că cei doi îndrăgostiți ar fi ajuns de urgență, pe patul de spital. În realitate, Mălina Avasiloaie a explicat, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că ea și soțul ei au apelat la o perfuzie pe bază de vitamine, așa cum obișnuiesc să facă mai multe vedete din țara noastră, pentru a se pune mai repede pe picioare. De asemenea, vedeta s-a arătat a fi destul de supărată din cauza informațiilor false care au acaparat mediul online. 

„Eu nu am spus în niciun caz că sunt internată în spital și nici nu am ajuns de urgență. A fost decizia noastră să apelam la tratament intravenos, pentru a ne reface mai repede. Am chemat un cadru medical să ne trateze corespunzător, dar nu am fost internați și nici de urgență la spital. Mă indispun titlurile care se folosesc în urma declarațiilor pe care le dau, bineînțeles la insistențele presei, pentru că mai mereu informația e distorsionată sau sunt rupte informații din context.”, a declarat Mălina Avasiloaie, în exclusivitate pentru Spectacola. 

VEZI și: Mălina și Alin Gabor, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: "A fost totul foarte spontan"

 

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor, părinți pentru prima dată

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu patru luni de zile. De atunci, cei doi sunt în culmea fericirii, bucurându-se la maximum de fiecare clipă frumoasă pe care le-o oferă această perioadă specială din viața lor. Recent, tânăra mămică ne vorbea despre botezul micuțului Zian, care s-a organizat într-un cadru extrem de restrâns, doar cu familia și cei mai apropiați prieteni ai cuplului. 

„Am ales un cadru restrâns să-l creștinăm pe Zian, unde ne-au fost alături familia și cei mai apropiați prieteni. Mă bucur mult că acum Zian are îngerul lui păzitor, pentru că mi-am dorit foarte mult să facem botezul cât mai repede. Am trăit în ziua aceea niște emoții ce nici nu știam că există, iar bebelușul a radiat de fericire, nu a plâns nici măcar când a fost scufundat în cristelniță. Așa mic cum este el, cred că a simțit faptul că toată lumea s-a adunat acolo să îi fie alături. 

Anul acesta a avut loc doar partea religioasă, iar la anul viitor dorim să facem petrecerea de botez, odată cu nunta, pe 7 iulie, eveniment la care vrem să adunăm toți prietenii din țară.”, a declarat Mălina Avasiloaie, în exclusivitate pentru Spectacola

Citește și: Cine este Alin Gabor, medicul stomatolog cu six-pack care a scris o carte de stomatologie

 

Nicole Cherry, nașa micuțului Zian

Atât nașa micuțului Zian, cât și nașa celor doi de cununie este Nicole Cherry. Cele două artiste au o relație de prietenie foarte specială, motiv pentru care au ales să țină strânsă această legătură pe vecie. 

„Nicole Cherry și Florin sunt și părinții noștri spirituali și i-am ales să fie și ai lui Zian. Ne bucurăm că îi avem ca exemplu și mă asemăn foarte mult cu Nicole, în principii și valori, tocmai de aceea am ales să fie parte din familia noastră.”, a continuat ea. 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mălina Avasiloaie / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel