Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mălina Avasiloaie / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Mălina Avasiloaie a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

Pasionată de muzică, dar și de tot ce înseamnă artă, Mălina Avasiloaie este artista noii generații. Venită dintr-un orășel din Bacău, frumoasa vedetă a reușit să cucerească imediat topurile muzicale. Nu a făcut asta singură, ci ajutată de Damian Drăghici, care a avut încredere în ea de la început.  

1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Mălina Avasiloaie:Tot ce-mi doream de mică era să cânt. Atât! N-am vrut niciodată să devin altceva sau să obțin un lucru material anume.

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Mălina Avasiloaie: Nu știu dacă sunteți pregătiți să deschidem sertarul meu cu amintiri și trăsnăi făcute în copilărie…e o poveste lungă, dar merită citită, promit. Eram în școala generală și urma să plecăm într-o excursie de câteva zile. Ca în orice colectiv, existau fel și fel de bisericuțe, iar la noi în clasă era o ,,brigadă” de vreo 5-6 fete…cele mai bune la învățătură, dar și cu cele mai tâmpite idei. Cui i-a venit ideea…nu mai țin minte, dar am făcut un pact. Să furișăm, fiecare dintre noi, în bagaj câte o sticlă de alcool și să dăm o petrecere în cameră, în excursie. Zis și făcut! Planul a fost îndeplinit de toate, am furat o sticlă de șampanie de acasă, am învelit-o într-o bluză și am plecat la drum panicată, de parcă aveam după mine un cadavru în geamantan.????  M-am relaxat abia când am ajuns în pensiune și fiecare a început să scoată propria sticlă din bagaj. Se adunaseră câțiva litri buni de a intra într-o comă alcoolică. Planul funcționa perfect…Aveam fete, aveam băutură, muzică, dar lipsea ceva…aaa, da..băieții! I-am sunat să vină în cameră la noi să bem, iar ei au venit, dar nu singuri. Cu domn’ profesor, care a început investigația. Ce a urmat nu are rost să spun..îmi doream doar o sapă, să fac o gaură în pământ și să mă ascund în ea. Cert e că la ceva timp, au aflat și ai mei, dar nu de la ședința cu părinții, ca toți ceilalți, pentru că eu ,,am omis” să-i anunț, știind ce subiect urmează să se discute. Peste ceva timp, a venit mama la școală și s-a întâlnit cu proful de sport (care organizase excursia), care i-a făcut cadou mamei sticla de șampanie furată de acasă. Mama nu a înțeles pe moment cu ce scop, dar acasă…a urmat episodul cu tata care m-a pus la masă cu un pahar de vin în față și care mi-a spus pe un ton sever să beau cu el acasă, să iau o gură, dacă am curiozități, nu să ies în lume și să-l fac de râs…

 

 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Mălina Avasiloaie: Aș petrece mai mult timp cu bunicii mei, pe care i-am pierdut, și le-aș spune mai des ,,te iubesc” sau un ,,mulțumesc”…

4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Mălina Avasiloaie: Să pierd pe cineva drag, să mă simt neputincioasă să ajut un om pe care-l iubesc.

 

5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Mălina Avasiloaie: Show must go on. 

6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Mălina Avasiloaie: Am cântat un eveniment întreg cu fermoarul de la pantaloni desfăcut, până când a venit la mine un domn de vârsta lui tata și a spus rușinat să merg la baie și să rezolv problema.

7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Mălina Avasiloaie: ,,Nimeni nu iți poate închide ușa pe care Dumnezeu ți-o deschide”. A devenit motto-ul meu.

 

8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Mălina Avasiloaie: Îmi pot umfla foarte tare abdomenul. Făceam asta în toate pozele nud de la mare când aveam vreo 3 ani. 

9. SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Mălina Avasiloaie: Alin, o boxă cu muzică și hrană. Imaginează-ți cadrul ăsta. Tu cu omul tău, dansând îmbrățișați la apus. Deși poți dispune doar de 3 lucruri, nu arată atât de sumbru exercițiul ăsta de imaginație, dacă ai persoana iubită lângă tine, o coloană sonoră și hrană.

10. SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Mălina Avasiloaie: Când vine vorba de mâncare, nu sunt deloc pretențioasă. Eu sunt genul ăla de om care  poate mânca coaste de porc la micul dejun. Când eram acasă, mama gătea sâmbăta o oală mare de ciorbă, din care mâncam toți aproape o săptămână și era la fel de gustoasă. Acum e la ,,modă” diversificarea alimentară…ne stă în gât ciorba făcută acum 3 zile…Nu am niciun aliment sau fel de mâncare la care n-aș putea renunța.

11.SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Mălina Avasiloaie: Jurnalism, publicitate, organizator de evenimente, PR.

12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. (nu trebuie sa fie de sex opus)

Mălina Avasiloaie: Andreea Raicu. Despre frumusețea ei exterioară știm cu toții, dar vă sfătuiesc să-i descoperiți și latura interioară. Din punctul meu de vedere, femeia asta a înțeles sensul vieții. Îmbătrânește frumos, gândește sănătos și-i ajută pe ceilalți.

13. SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Mălina Avasiloaie: ,,The nootebook” e filmul meu preferat pe care l-am văzut de minim 10 ori.

14.SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Mălina Avasiloaie: Nu am niciun viciu…lenea fizica poate fi un obicei nesănătos. Nu îmi place sportul și n-am găsit, până acum, motivația necesară să ma țin de sport.

15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Mălina Avasiloaie: Spun mereu lucrurilor pe nume...câteodată, prea direct. Lucrez la asta, să nu mai reacționez la impuls.

16. SPECTACOLA: Dar calitate?

Mălina Avasiloaie: Sinceritatea.

17.SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Mălina Avasiloaie: Pentru starea de bine pe care le-am creat-o, pentru un zâmbet pus pe față.

18.SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Mălina Avasiloaie: Din păcate,atribuțiile președintelui sunt mult prea mici, încât să conducă la schimbări majore. Dacă ar fi posibil, aș curăța tot sistemul corupt, de la primul, până la ultimul om. Aș pune oameni tineri la conducere, care să fie capabili și cu studii specifice fiecărui domeniu.

19.SPECTACOLA: Cine este persoana din viața ta care te-a motivat cel mai mult?

Mălina Avasiloaie: Mama. Ea a fost mereu și cel mai mare susținător, dar și cel mai mare critic al meu.

20.SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Mălina Avasiloaie: Că am crezut în schimbarea oamenilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel