Mălina Avasiloaie și Alin Gabor și-au botezat copilul: „Am trăit niște emoții ce nici nu știam că există”. Ce spune artista despre revenirea în muzică / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mălina Avasiloaie a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre botezul copilului său, dar și despre noile proiecte pe care le desfășoară pe plan muzical.

Mălina Avasiloaie și soțul ei, Alin Gabor, și-au creștinat de curând băiețelul. Cei doi au realizat fericitul eveniment într-un cadru foarte restrâns, la care au participat cei mai apropiați prieteni ai cuplului, dar și familia celor doi. În exclusivitate pentru Spectacola, Mălina Avasiloaie ne-a vorbit despre botezul lui Zian, dar ne-a dezvăluit și ce surprize le pregătește fanilor săi, pe plan muzical. 

„Am ales un cadru restrâns să-l creștinăm pe Zian, unde ne-au fost alături familia și cei mai apropiați prieteni. Mă bucur mult că acum Zian are îngerul lui păzitor, pentru că mi-am dorit foarte mult să facem botezul cât mai repede. Am trăit în ziua aceea niște emoții ce nici nu știam că există, iar bebelușul a radiat de fericire, nu a plâns nici măcar când a fost scufundat în cristelniță. Așa mic cum este el, cred că a simțit faptul că toată lumea s-a adunat acolo să îi fie alături. 

Anul acesta a avut loc doar partea religioasă, iar la anul viitor dorim să facem petrecerea de botez, odată cu nunta, pe 7 iulie, eveniment la care vrem să adunăm toți prietenii din țară.”, a declarat Mălina Avasiloaie, în exclusivitate pentru Spectacola. 

VEZI și: Mălina și Alin Gabor, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: "A fost totul foarte spontan"

 

 

Cuplul se gândește la al doilea copil

Faptul că au parte de un copil extrem de cuminte și de ascultător îi pune deja pe gânduri pe cei doi proaspeți părinți, cu privire la venirea pe lume a celui de al doilea copil. Atât Mălina Avasiloaie, cât și Alin Gabor, își doresc, ca pe viitor, Zian să aibă o surioară.

„Pentru că avem noroc de un copil atât de bun și cuminte, parcă deja ne dă curaj să ne gândim la al doilea, pentru că ne-am dori tare mult ca diferența dintr ei doi să fie una mică, să crească așa cum am crescut și noi în familiile noastre. Eu nu pot să-mi închipui cum ar fi arătat copilăria mea fără sora mea. Dacă ne ajută Dumnezeu, mi-ar plăcea ca al doilea copil să fie o fetiță, pentru că numele este deja ales.”, a mai adăugat artista.

Frumoasa artistă și soțul ei au ales ca Nicole Cherry și Florin Popa să fie nașii micuțului Zian.

„Nicole Cherry și Florin sunt și părinții noștri spirituali și i-am ales să fie și ai lui Zian. Ne bucurăm că îi avem ca exemplu și mă asemăn foarte mult cu Nicole, în principii și valori, tocmai de aceea am ales să fie parte din familia noastră.”, a continuat ea. 

VEZI și: Cine este Alin Gabor, medicul stomatolog cu six-pack care a scris o carte de stomatologie

 

Mălina Avasiloaie revine cu o nouă piesă, în curând

Chiar dacă este proaspăt mămică de trei luni de zile, Mălina Avasiloaie nu a renunțat la cariera sa artistică. Frumoasa cântăreața este pregătită să revină în fața fanilor săi, cu o nouă melodie de succes și promite și alte surprize, pe plan profesional. 

„Atunci când un copil apare într-un cuplu, clar devine centrul universului tău. De când îl avem pe Zian, iubirea dintre noi doi s-a amplificat, pentru că am crescut unul în ochii celuilalt, ne respectăm și mai mult și încercăm să ne bucurăm odată cu Zian când descoperă un lucru nou. 

Nu am crezut niciodată că un copil îmi poate împiedica cariera și asta vreau să demonstrez, pentru că voi reveni curând cu puteri proaspete. Toată această perioadă m-am focusat în paralel și pe proiectul meu muzical și îi rog pe toți cei care îmi urmăresc activitatea, să mă susțină în continuare, pentru că urmează să lansez o piesă nouă, până la finalul anului.

Abia aștept să ascultați melodiile mele noi, pentru că am petrecut mult timp în studio, m-am implicat, până acum, în crearea pieselor și vor urma și colaborări cu alți artiști. Recent, mi-am deschis și propriul meu canal de Youtube, unde puteți deja să vizionați un filmuleț emoționant de la botezul lui Zian și, unde, pe viitor, vă așteaptă multe alte surprize.”, a conchis artista.  

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mălina Avasiloaie / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel