Cine este Alin Gabor, medicul stomatolog cu six-pack care a scris o carte de stomatologie

Data publicării:
Alin Gabor, foto arhiva personală
Descriere foto: Alin Gabor, foto arhiva personală

Cine este Alin Gabor, doctorul în medicină dentară, si masterand în estetică dentară, în Dubai, asistent universitar și social media influencer de succes? La doar 31 de ani, a scris o carte de stomatologie ce se predă în facultațile de specialitate! 

Alin Gabor este acel medic stomatolog care te ajută să învingi teama de dentist. Cu aliură de bărbat bine și, evident, cu un zâmbet de revistă, doctor în medicină dentară, student la masterul de estetică dentară, în Dubai, dar și asistent universitar, se face remarcat, fără doar și poate, datorită activității profesionale serioase pe care o are deja, deși are doar 31 de ani. Și dacă tot urmează să faceți cunoștință cu stomatologul Alin Gabor, aflați și că este autorul cărții "CAD/CAM în Medicina Dentară", carte după care se predă și învață la facultațile de stomatologie. 

„Tatăl meu a fost fotbalist, unul dintre cei mai mari ai României și am avut o perioadă în care mi-am dorit să-l urmez”

„Am fost șef de an, am intrat primul, nu am avut nicio restanță, am fost mereu bursier, am organizat congrese încă din facultate, am scris articole de specialitate, am făcut practică din anul I până în anul VI. După ce am terminat facultatea, imediat, am început doctoratul, am scris o carte din care se predă la facultate. Înainte să aleg stomatologia, am făcut fotbal de performanță 10 ani, tatăl meu a fost fotbalist, unul dintre cei mai mari ai României și am avut o perioadă în care mi-am dorit să-l urmez. Mama este profesoară de biologie, însă întotdeauna și-a dorit să fie medic stomatolog. Din păcate nu a reușit, dar și-a văzut visul împlinit prin mine.”, declară Alin Gabor, medic stomatolog și asistent universitar, doctorand în estetică dentară în Dubai.

Citește și: Alin Gabor dezvăluie care este CHEIA unei cariere de succes, în medicină: Medicina e o meserie pentru care trebuie să depui un efort continuu de a învăța

Asistent universitar, doctorand și cu un master în derulare în Dubai pe estetică dentară, medicul își împarte timpul între activitatea din cabinet și cea din sala de cursuri, acolo unde predă studenților de la stomatologie.  

„Dintr-o meserie prin care aduc zâmbetul pe buzele oamenilor, eu am făcut o pasiune. Nimic nu este mai plăcut decât să vezi, la final de intervenție, cum pacientul pleacă din cabinet zâmbitor și cu o mai mare încredere de sine. Culmea, mulți pacienți revin și doar pentru simple controale datorită mediului prietenos din clinică și pe care-l creez la fața locului. Așa se întâmplă și cu rolul de asistent universitar, unde am ocazia să interacționez cu studenții și să încerc să fiu acel profesor pe care mi l-am dorit mereu, să încerc să dau mai departe din experiența mea, într-un mediu friendly, dar academic totodata, cu respect reciproc. Este o satisfacție aparte când știi că ți-ai pus amprenta pe viitorul unui om, că l-ai ghidat puțin într-un mod pozitiv. Nu e ușor să fii cadru didactic, există o pregătire continuă, participări la diverse congrese și conferințe de specialitate, dar așa am acces la cele mai noi informații medicale.”, declară medicul stomatolog, Dr. Alin Gabor.

Într-o epocă în care aspectul fizic este, cu adevărat, important și determină gradul de popularitate al fiecăruia, medicul Alin Gabor recunoaște că felul în care arată l-a și ajutat, asta și ca urmare a activității constante în mediul online, unde a adunat sute de mii de admiratori, însă ceea ce-l reprezintă cu adevărat sunt acțiunile sale profesionale despre care povestește, oricând, cu plăcere și dedicare. 

„Am participat la manifestări științifice, am scris articole de specialitate și chiar o carte dedicată stomatologiei, dar lumea știe doar că am six-pack. Însă, există și oameni care privesc dincolo de ce se vede la exterior și, așa, am fost "luat la ochi" de către domnii profesori universitari ca fiind un student mai răsărit, mai pasionat și ghidat către partea academică. Așa am ajuns la catedră.”, mai precizează medicul stomatolog Alin Gabor.

Dr. Alin Gabor este căsătorit cu frumoasa și talentata cântăreață Mălina Avasiloaie, și, împreuna, urmează să devină părinți de băiețel. 

 

Mălina Avasiloaie urmează sa devină mamă. Artista a ales o cântăreață celebră să-i fie nașă: Știu că o să fie și o mamă spirituală foarte bună



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel