Majda Aboulumosha (Survivor), secretul unei siluete de VIS! A SLĂBIT 23 kg cu o dietă-MINUNE

Data publicării:
Majda Aboulumosha, foto Instagram
Descriere foto: Majda Aboulumosha, foto Instagram

Majda Aboulumosha este una dntre concurentele de la „Survivor România 2021” și face parte din echipa Faimoșilor. Vedeta și-a transformat spectaculos silueta, după ce a slăbit 23 de kilograme.

Are o siluetă de invidiat și s-a prezentat pe micile ecrane în ținute sumare care au încins imaginația telespectatorilor. Chiar dacă acum arată ca o adevărată zeiță, frumoasa prezentatoare a avut momente în care kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap și a dus o lupă grea pentru a ajunge la silueta mult visată. 

La 19 ani, vedeta cântărea cu 23 de kilograme mai mult, însă a reușit să le dea jos. 

 

„Daca ma uit la poze 19 ani vs 33 ani eu vad aceeasi privire!
Privirea care si-a dorit sa demonstreze ca se poate si care isi doreste sa mearga inainte indiferent de cat de greu e drumul.

Evolutia nu a constat in kg pierdute, ala a fost cel mai usor pas, pentru ca am avut o motivatie puternica.

Evolutia consta in faptul ca stii ca te mai impiedici pe drum, dar gasesti forta sa te ridici sa construiesti de fiecare data un traseu mai puternic.

Evolutia consta sa-ti stii principiile de viata, sa-ti cunosti dorintele, sa stii ca bunatatea si zambetul sunt terapii pentru suflet si munca cu iubire sunt parte din viata ta si trebuie doar sa-ti doresti sa le impartasesti cu oamenii din jurul tau”, a sceis vedeta pe rețelele de socializare. 


 
În ce constă dieta urmată de Majda Aboulumosha

 

"Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton.", mărturisea Majda în urmă cu ceva timp. 

 

Citește continuarea pe DC Medical.

 

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel