Maia Morgenstern, devastată de durere, după conflictul din Israel. Rudele actriței locuiesc acolo: „M-a sunat plângând”

Data publicării:

Maia Morgenstern își roagă fanii să transmită în această perioadă extrem de multe gânduri de susținere către Israel.

Conflictul izbucnit în Israel a prins acolo mai mulți români care fie erau în excursie, fie erau stabiliți în această țară deja de ani buni. Printre aceștia se numără și rudele actriței Maia Morgenstern, care se roagă în fiecare zi ca lucrurile să-și revină curând la normal. Aceasta le-a dezvăluit astfel fanilor care a fost convorbirea telefonică pe care a purtat-o cu unchiul său, una dintre cele mai pozitive persoane din viața actriței, care o ridica întotdeauna de la pământ, cu o vorbă bună și o încurajare, după cum povestește chiar ea.

„M-a sunat Puiu, Puiu Rappaport. Fratele meu, unchiul meu, prietenul meu, familia mea. Mereu vesel, optimist, puternic, binedispus, tonic. Mereu pus pe glume, mereu o vorbă de duh, mereu o binecuvântare sau o amintire prețioasă de împărtășit.

Mereu un sfat bun, o încurajare: o să fie bine! Îți suntem alături! Hai fruntea sus! Suntem o familie! Suntem noi!! Ne sunăm de sărbători, avem atâtea de povestit. Și mereu aceeași discuție: ei? Când mai vii pe la noi? Când mai vii pe’acasă? Israel e acasă! Te așteptăm cu drag, cu soare, cu mare, cu măsline, cu humus, cu cântece vechi, cu copiii, cu nepoții, cu miere, cu fructe…curmale și portocale. Poate, am să vin sigur! În vacanță. Israel e acasă!”, a spus Maia Morgenstern pe Facebook, potrivit viva.

VEZI și: Mihai Trăistariu, la un pas de a fi prins în războiul din Israel. Trebuia să suțină un concert la Tel Aviv

„Astăzi Puiu m-a sunat plângând”

Lucrul care a dărâmat-o pe actriță a fost faptul că cel care dădea mereu dovadă de foarte mult optimism și de o putere ieșită din comun părea pus la pământ. Maia Morgenstern spune că rar și-a văzut unchiul să plângă în hohote, așa cum s-a întâmplat de această dată, când Israelul a fost bombardat pe neașteptate. Acest lucru a dărâmat-o extrem de mult pe actrița care mărturisește că nu a mai fost martora unei astfel de suferințe de la decesul mamei sale.

„Astăzi Puiu m-a sunat plângând. Apel video: plângea tare Puiu. Are peste 80 de ani, are copii, are nepoți.. Nu pot, mi-a spus, nu pot să vorbesc. Mai bine scriu. Niciodată nu l-am văzut plângând. Poate doar când a murit MAMA. Sau TITI- Isac Rappaport, fratele său.”, a continuat actrița.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni despre conflictul în Israel. Ce spune despre un nou război în lume

Maia Morgenstern, apel disperat către fanii săi

În acest sens, Maia Morgenstern și-a încheiat mesajul trist printr-o rugăminte adresată întregii sale comunități de fani. Actrița își dorește ca toată lumea să se roage în această perioadă pentru Israel și pentru oamenii prinși acolo, care nu au nicio vină.

„M-a rugat să scriu un mesaj. De susținere. Suntem alături de voi! Vă susținem! Vă avem în gândurile și în inimile noastre! Suntem o familie! Alături de Israel! …acum vă rog și eu, la rândul meu, pe voi, dragi prieteni!

Voi, cei care iubiți Israelul, pentru care Israel înseamnă destinație de vacanță sau loc al spiritualității…sau prilej de împlinire profesională sau..Vă rog mult: un cuvânt bun, un gând de susținere!', a mai transmis Maia Morgenstern.

VEZI și: Raluka, mărturisiri șocante după ce s-a întors în România din Tel Aviv. Artista a trecut prin momente de coșmar: ”Am numărat 8 bombe”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel