Carmen Harra, previziuni despre conflictul în Israel. Ce spune despre un nou război în lume

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a vorbit, pe fondul conflictului din Israel, despre declanșarea unui nou război în lume.

Războiul care a izbucnit în Israel acum câteva zile a înspăimântat pe toată lumea. Nu doar românii prinși în acea țară au trăit la o intensitate extrem de mare clipele de coșmar, ci și cei care priveau îngroziți la televizor imaginile groazei. În acest sens, foarte multă lume se întreabă în această perioadă dacă un nou război mondial este pe care să izbucnească. Carmen Harra a făcut, așadar, noi previziuni, pentru a dezvălui ce ne așteaptă în perioada următoare, ce se va întâmpla cu țara noastră și dacă avem motive să ne îngrijorăm. 

„Eu cred că acest conflict se va atenua, poate o să dureze o săptămână, două, nu știu exact, dar nu va dura mult, se va aplana conflictul. Israelul va ataca, la rândul lui, va avea ajutoare din partea Americii, Turciei, deci să nu vă fie frică, nu asta duce la al treilea Război Mondial. Problema este că toate războaiele mondiale au început sub cifra 5. Asta este cifra războiului, divinitatea ne avertizează și vorbește sub o cifră, care ne spune ce se va întâmpla.”, spune Carmen Harra, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Carmen Harra, previziuni sumbre despre un nou val COVID: „Devine ca un fel de gripă care atacă organismul”

„Un război mondial de proporții se va declanșa”

Totuși, dacă acest conflict nu se va încheia până la finalul anului, atunci un război de proporții poate izbucni în lume, mărturisește Carmen Harra. Cu toate acestea, clarvăzătoarea rămâne optimistă și spune că Israelul va avea curând parte din nou de liniște, ceea ce va putea garanta și liniște în lume, însă nu pentru foarte mult timp.

„Dacă intrăm în 2024 sub influența acestui război, atunci un război mondial de proporții cum n-a cunoscut omenirea niciodată se va declanșa, pericolul există, doar că altele vor fi circumstanțele. Dar eu văd că acest conflict se aplanează, eu folosesc niște calcule care ne arată cât de periculos este momentul.”, a continuat celebra clarvăzătoare. 

Citește și: Carmen Harra, dezvăluiri neștiute despre familia sa. Cine a fost tatăl celebrei clarvăzătoarei: „A venit din Rusia cu calul”

Carmen Harra prevede un nou război în 2024

Chiar dacă acum nu este pericolul unui nou război, Carmen Harra spune că lucrurile se vor schimba, din nefericire, anul viitor. Cu toate acestea, România cunoaște o nouă față a puterii, astfel încât clarvăzătoarea spune că lucrurile se vor schimba în bine, pentru țara noastră. Vom ajunge să fim mult mai recunoscuți în lume, lucru care ne-ar putea ajuta să trecem cu bine și peste acel război.

„Eu cred că toate profețiile lui Nostradamus sunt extrem de adevărate, dar cred că acum s-a creat o mare nebunie, e cel mai urât atac asupra Israelului, este fără precedent ce se întâmplă. Nu am zis că nu se ajunge la război, am zis că nu e momentul chiar acum. În 2024 se declanșează acele lucruri, nu mai e mult. România intră în față, ceva se întâmplă cu țara noastră.”, mai spune Carmen Harra.

Citește și: Carmen Harra, previziuni dure pentru Oana Zăvoranu: „Nu fac decât să o avertizez. Știința asta nu prea dă greș”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel