Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov, după 6 ani de relație. Fotomodelul a dezvăluit motivul separării chiar în ziua de Paște

Data publicării:
Mădălina Ghenea, instagram
Descriere foto: Mădălina Ghenea, instagram

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit, după 6 ani de relație. Anunțul a fost făcut de celebrul fotomodel pe rețelele sociale, chiar în ziua de Paște, unde a spus și motivul pentru care au decis să meargă de drumuri separate.

Mădălina Ghenea a anunțat, prin intermediul unei postări pe Instagram, că ea și Grigor Dimitrov nu mai formează un cuplu. Vestea a venit după ce frumoasa actriță a fost întrebată de un fan, la o sesiune de Q&A, pe Instagram, dacă iubitul ei este jucător de tenis. Răspunsul avea să ia pe toată lumea prin surprindere. Mădălina Ghenea a răspuns că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după 6 ani de relație.

Te-ar putea interesa și: Daniela Crudu a devenit mămică pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul / FOTO

Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov, după 6 ani de relație. Fotomodelul a dezvăluit motivul separării chiar în ziua de Paște

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 ani, și Grigor Dimitrov, în vârstă de 32 ani, și-au oficializat relația în mod public, anul trecut, în luna mai, printr-o postare în mediul online. La scurt timp, însă, în luna octombrie, românca a șters toate fotografiile cu tenismenul bulgar și s-a zvonit că la mijloc este vorba despre o despărțire.

Cu toate acestea, până în acest moment, cei doi nu au confirmat oficial despărțirea. Întrebarea unui fan, la o sesiune de Q&A, pe Instagram, a făcut ca Mădălina Ghenea să dezvăluie, chiar în ziua de Paște, că nu mai formează un cuplu cu Grigor Dimitrov. Frumoasa actriță a mărturisit că separarea a avut loc din cauza programului încărcat, al evenimentelor și responsabilităților pe care cei doi le aveau.

„Mi se pare că e momentul potrivit să clarific faptul că eu și Grigor (n.r. Dimitrov) am decis să mergem pe căi diferite. Vă rog să respectați intimitatea noastră și să nu credeți tot ce apare despre noi. Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, atât ca prieteni dragi, cât și ca iubiți în ultimii 6 ani.

Din cauza programului nostru greu, al evenimentelor și responsabilităților pe care le avem, a fost cea mai bună variantă pentru a merge înainte”, a fost mesajul transmis de Mădălina Ghenea pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului. Părintele Pimen Vlad: „Spuneți rugăciunea aceasta și o să aveți inima scrisă cu litere de aur”

Te-ar putea interesa și: Emilia Ghinescu a rupt tăcerea. Ce relație a avut artista cu Nicu Paleru: „Soțiile lui m-au iubit mai mult decât m-a iubit el”

Mădălina Ghenea a îmbrăcat rochia de mireasă într-un pictorial

În urmă cu aproape o lună, Mădălina Ghenea și-a luat fanii prin surprindere, după ce a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea în rochie de mireasă. Deși urmăritorii săi se așteptau ca ea și Grigor Dimitrov să facă pasul cel mare în relație, frumoasa actrița a lăsat să se înțeleagă că este vorba doar despre un pictorial.

„Am spus ‘da'”, a scris Mădălina Ghenea la o fotografie postată la InstaStory. 

„La muncă”, a continuat frumoasa actriță.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Te-ar putea interesa și: Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel