Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 6 - 12 mai.

Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 6 - 12 mai din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

La început de săptămână sunt trei planete în semnul lor. Berbecii sunt într-o perioadă de noutăți, de începuturi și este foarte posibil ca acest lucru să se transforme foarte curând și în achiziții de natură financiară. Luni este posibil să fie abordați din perspectiva unei afaceri, unei tranzacții. Berbecii sunt și într-o perioadă de acumulări de natură financiară, fac bani!

Taur

Sunt trei planete în semnul Berbecului, în casa a XII-a, dar și trei planete în semnul Taurului, casa I, astfel încât situația este echilibrată. Spre a doua parte a săptămânii pot să apară niște vești, complimente, o invitație la o întâlnire și oferte, cel mai important lucru. Marți, miercuri și joi se pot trezi cu două oferte sau pot apărea mai multe vești bune pentru ei, vești care sunt legate de o potențială afacere sau colaborare.

Gemeni

Gemenii sunt în activitate de ceva vreme. De la începutul anului sunt în contact cu lumea, stabilesc relații. Încearcă să fie la curent, să se integreze și să se gândească la viitor. Este foarte posibil să anticipeze că urmează să se întâmple ceva destul de important în viața lor la nivel profesional, al locului de muncă, al pregătirii, al domeniului de activitate, al domeniului de interes.

Rac

La începutul săptămânii, Luna, Mercur și Marte sunt în casa a X-a. Chiar dacă este atmosferă de sărbătoare parcă tot le stă gândul la ceea ce urmează să facă în perioada următoare. Pe de altă parte, Racii sunt cu ochii atenți la colegi, prieteni, colaboratori, ce se întâmplă în domeniul lor de activitate. Sunt interesați de exemple de succes, ce se poate face. La  nivel financiar este o săptămână bună, culeg roadele eforturilor anterioare!

Te-ar putea interesa și: Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Leu

Leii parcă se simt în glorie, parcă sunt pe un trend ascendent, parcă simt că au intrat în atenția altora: în atenția șefilor, în atenția publicului sau în atenția colegilor. Se pot trezi în această perioadă cu o invitație la un interviu de angajare, o promovare sau poate chiar cu o creștere de natură salarială.

Fecioară

Fecioarele sunt preocupate de aspecte financiare, oameni cărora le datorează bani, dar și oameni de la care așteaptă returnarea unor împrumuturi, plăți, tot felul de aspecte de natură financiară. Nativii Fecioară se gândesc la ce urmează să achite și la ce au de recuperat.

Balanță

Venus, guvernatorul lor, este în casa a VIII-a. Balanțele se gândesc la activitatea lor, care urmează să se desfășoare după ce se termină zilele libere. Se gândesc la evenimentele de la sfârșitul săptămâni anterioare, propuneri, apropouri. Va exista o preocupare de natură financiară. Dacă este cazul, bineînțeles, se gândesc la lămurirea unei situații legate de o moștenire.

Scorpion

Marte, guvernatorul lor, este în casa a VI-a, alături de Mercur. De asemenea, trei planete sunt prezente în casa a VII-a. Este un moment bun pentru noi contacte, pentru abordarea unor noi clienți. Vor avea discuții cu partenerul de viață legate de bani, de buget. 

Te-ar putea interesa și: Zodiacul primăverii cu gemenele Adina si Oana Timofte. Vin vești mari pentru câteva zodii: „Au șanse extraordinare să câștige bani”

Săgetător

Este posibil să considere că merită să primească mai mulți bani, mai mult respect, mai multă considerație pentru munca lor. Cei mai tineri au stat, au învățat, au observat și s-au chinuit să își sporească valoarea.

Capricorn

Este o perioadă norocoasă! Totuși, norocul și-l fac și ei în bună măsură prin starea lor de spirit, prin felul în care își exprimă ideile și sunt destul de valoroase. Reușesc să obțină încrederea, acordul altora și oferă ei înșiși siguranță. Marți, miercuri și joi pot veni niște bani.

Vărsător

Va exista o preocupare legată de casă, de locuință. Este posibil să se gândească la viitorul lor cu familia, frați, verișori, părinți. Își pun problema ce pot face împreună, dacă pot începe o afacere de familie care să crească pe viitor.

Pești

Peștii sunt într-o perioadă de cheltuieli. Pot apărea niște cheltuieli neașteptate. Trec cheltuielile legate de sărbători, dar își doresc în continuare mai mult sau constată că este nevoie să schimbe ceva, să înlocuiască sau să repare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel