Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 6-12 mai 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3-CNN.

Berbec

Leii au o carte pozitivă. Aveți o energie bine canalizată, sunteți înzestrați cu forță activă, dominați situația, aveți dinamism, compatibilitate, iar toate aceste lucruri puse la un loc vă dau reușită în tot ceea ce doriți voi. Deci o săptămână cu reușită pentru Berbeci.

Taur

Taurii au o săptămână de reflecție, în care înțelepciunea voastră se lasă condusă de liniște, în singurătate și, pe cât e posibil, vă apropiați de toate rudele mai vârstnice... Această săptămână vă mai ajută dintr-un alt punct de vedere: se preconizează să întâlniți o persoană cu care ați putea stabili o relație durabilă.

Gemeni

Gemenii au parte de zâmbet şi voie bună! Orice ați întreprinde în săptămâna următoare veți reuși, dar, atenție că reușita va fi una ieșită din comun, deci excepțională. Dacă ați avut o situație care v-a pus undeva la îndoială gândurile, să știți că fericit va fi deznadământul. Deci lăsați la o parte fricile și grijile care nu-și au sens.

Rac

Racii sunt pasionali. Sunt în schimb și posesivi. Au o doză de gelozie și de duritate în comportamentul verbal sau agresivitate. Și toate astea se întâmplă datorită faptului că nu au acei bani mulți pe care și-i doresc. Dar nu vă faceți probleme. Racii care sunt singuri, vor întâlni o persoană în care atracția fizică dublă, voinţă şi dorinţă, se vor contopi.

Leu

Leii demarează o acțiune. Veți cunoaște o persoană alături de care veți avea energie. Aveți și compatibilitate. Aveți și dorință de a vă lansa într-o relație. Ceva nou, întreprins de partenerul pe care-l veţi cunoaște. Așa că pasivitatea nu are ce căuta săptămâna următoare.

Fecioară

Fecioara e lunatică. Are o săptămână de visare, de calm, cu amintiri. Se întoarce în sfera familiei, amintiri multe din copilărie, din tinerețe... Dar dați dovadă de multă receptivitate, iar emoțiile vă năpădesc, așa că aveți grijă cum vă reconsiderați toate amintirile din trecut.

Balanță

Pentru Balanță se anunță o întâlnire călduroasă, iar situația va evolua, dar în secret, ca să nu știe nimeni. Cu toate astea, veți primi ajutorul unei femei care vă vede că sunteți pe punctul vostru obișnuit de a oscila. Deci Balanța să nu mai uscileze!

Scorpion

Scorpionii demarează o nouă acțiune, vă puteți schimba profesia sau, dacă nu, în cadrul profesiei, aduceți amendamente, noutăți, realizare materială pozitivă.

Săgetător

Comunicarea și schimbul de idei sunt importante săptămâna următoare. Dar la fel de bine puteți avea schimburi de scrisoarele, de sms-uri, de mail-uri. Toate astea, în final vor conduce la o reuniune de familie pentru cei fără obligații. O atracție, dar mai mult intelectuală decât fizică, față de o persoană pe care o cunoașteți în zilele ce vin.

Capricorn

Capricornul e mai furtunos, are mult de muncă în săptămâna următoare. E bulversat de o situație, așa că e furios. Caută dispute cu cei din jur, orgoliul lor e rănit. E plin de nervi dacă nu se deomolește. Sfatul cărții este - eu sunt furtuna, așa că temperează-te pentru că s-ar putea să apară o ruptură violentă.

Vărsător

În săptămâna următoare veţi călători, veți face o alegere, dar încă sunteți în ezitări. Vă bântuie îndoială, dualitatea, neliniștea. Aveți și o rivalitate cu o persoană care nu vă e pe plac și nici nu sunteți pe placul ei. Așa că, orice ați decide săptămâna viitoare, trebuie să reflectați înainte de a acționa.

Pești

Aveți o carte dificilă, la fel cum sunteți și voi, Peștii, câteodată. Dar dificilă spre negativă pentru că simbolizează sfârșitul unei situații în care voi v-ați complăcut și vă complaceți în continuare. Ca să puteți să aveți zile frumoase, senine și liniște transformarea se impune. Așa că e sfârșitul unei situații.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel