Daniela Crudu a devenit mămică pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul / FOTO

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Daniela Crudu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Daniela Crudu

Daniela Crudu este în culmea fericirii. Fosta asistentă TV a anunțat că a devenit mămică pentru a doua oară chiar în ziua de Înviere și a postat și prima imagine cu băiețelul ei.

Daniela Crudu și partenerul ei sunt în culmea fericirii, după ce și-au strâns în brațe fiul. Fosta asistentă TV, în vârstă de 34 de ani, a născut duminică, 5 mai, un băiețel perfect sănătos, la un spital privat din București. Anunţul a fost făcut chiar de ea, pe reţelele de socializare, unde a postat și prima imagine cu nou-născutul, dar a avut grijă să nu dezvăluie chipul micuțului.

„Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu. Mulțumim!”, este mesajul transmis de Daniela Crudu la fotografia cu fiul ei.

Fosta asistentă TV este acum mămică de doi. Bruneta mai are o fetiță, pe nume Daiana Maria, care a venit pe lume pe data de 1 mai 2023, iar diferența dintre frați este de doar un an. Ea recunoștea în urmă cu ceva timp că a avut de întâmpinat mai multe dificultăți pe parcursul primei nașteri și că a fost nevoită să o aducă pe micuță mai repede pe lume. „Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi”, declara Daniela Crudu, la Xtra Night Show. 

Te-ar putea interesa și: Câte țigări fumează Daniela Crudu, însărcinată în 6 luni. Nu poate renunța la acest viciu

Daniela Crudu a ales deja numele băiețelului

Înainte de a-l aduce pe lume, Daniela Crudu s-a gândit la un nume pentru băiețelul ei. Fosta asistentă TV își anunța urmăritorii că pe micuț îl va chema Dominic.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, spunea Daniela Crudu la postările pe care le-a făcut pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory, în urmă cu câteva săptămâni.

Te-ar putea interesa și: Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului. Părintele Pimen Vlad: „Spuneți rugăciunea aceasta și o să aveți inima scrisă cu litere de aur”

Daniela Crudu recunoaște că nu a fost o sarcină planificată 

Vestea că a rămas însărcinată la scurt timp după ce a devenit pentru prima dată mămică a luat pe toată lumea prin surprindere. Bruneta mărturisea recent că sarcina nu a fost una planificată și că nu se gândea să devină mămică de doi atât de rapid.

„Nu am planificat copilul, a venit așa. Eu până la vârsta asta nu am rămas niciodată însărcinată și mi-am dorit, eu așa îmi vedeam oricum viața, cu familie, copii, să văd și eu ce iese din mine, cum o să arate. M-am bucurat, apoi mă gândeam că iar trebuie să trec prin asta, iar cezariană. Îmi fac stresul ăsta singură.

Sincer, mamă de doi copii nu mă vedeam așa rapid. Au fost perioade în trecut când mi-am dorit, dar nu s-a întâmplat, dar totul e când vrea Dumnezeu, nu când vrem noi”, spunea Daniela Crudu, în cadrul emisiunii WoWNews.

Te-ar putea interesa și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu mama ei, în vârstă de 92 de ani: „Lumea probabil crede că noi ne certăm, că o bat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel