Mădălina Ghenea, jefuită pe un aeroport din Italia. Hoții i-ar fi furat un geamantan cu bijuterii

Data publicării:

Mădălina Ghenea ar fi fost tâlhărită pe un aeroport din Italia. 

Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel de naționalitate română, ar fi fost victima unui furt pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino (Roma). Incidentul ar fi avut loc  duminică, 11 decembrie, în timp ce actrița ateriza în Roma. 


Hoții i-ar fi furat o valiză tip troler, în care actrița avea mai multe bijuterii scumpe și alte lucruri de mare valoare, potrivit Il Messaggero.

Conform publicației Il Messaggero, Mădălina Ghenea, în vârstă de 35 de ani, ar fi declarat că furtul nu pare să fi fost întâmplător. Ea crede că hoții ar fi avut informații care le-au permis să planifice furtul cu mult timp înainte.  Mai mult, aceasta afirmă că suspectează că hoțul ar fi avut și complici. 

VEZI ȘI: Mădălina Ghenea, fără filtre și machiaj: „Fericită să vă arăt adevăratele mele culori și defecte”


Șirul evenimentelor

Mădălina Ghenea a aterizat la Roma, după o scurtă vizită în Arabia Saudită. Imediat după ce a ieșit din incinta aeroportului,  s-a îndreptat spre zona unde o aștepta mașina pe care o închiriase cu 24 de ore înainte, cu tot cu șofer.

Actrița era încărcată cu mai multe valize, dar cea cu bijuterii prețioase de la un brand cunoscut, precum și cu alte obiecte personale extrem de valoroase, ar fi dispărut chiar de sub ochii șoferului, menționează sursa citată.

Actrița a depus o plângere la Poliția judiciară de pe aeroportul Fiumicino, care investighează incidentul.

VEZI ȘI: Mădălina Ghenea, DIETĂ. Așa se menține în formă actrița: „Pentru mine funcționează”

Mădălina Ghenea se afla în Roma pentru a primi un premiu în cadrul Galei Magnifica Awards Roma, organizată de Tiziana Zampieri, la care au fost prezente nume mari ale cinematografiei italiene și internaționale, notează Rotalianul

 

VEZI ȘI: Mădălina Ghenea a renunțat la haine, în cinstea Sophiei Loren. S-a filmat dansând lasciv: “Un simbol al senzualității” VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel