Mădălina Ghenea a renunțat la haine, în cinstea Sophiei Loren. S-a filmat dansând lasciv: “Un simbol al senzualității” VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Mădălina Ghenea, foto Instagram
Descriere foto: Mădălina Ghenea, foto Instagram

Mădălina Ghenea s-a filmat dansând lasciv, în cinstea idolului ei. 

Mădălina Ghenea a postat un video, pe Instagram, în care apare dansând lasciv. Treptat, actrița a renunțat la o parte din haine. Toată scena provocatoare a fost realizată în cinstea idolului ei, Sophia Loren, actrița despre care se spune că i-ar și semăna fizic. 


 “Un simbol al senzualității”, a descris-o Mădălina Ghenea pe Sophia Loren. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

Recent, Mădălina Ghenea a fost prezentă la deschiderea restaurantului Sophiei Loren de la Milano, unde a avut ocazia să stea de vorbă cu actrița în vârstă de 88 de ani.

“Acum 11 ani eram pe platoul de filmare al primului meu film. Am început să lucrez în cinematografie aducându-i un omagiu Sophiei Loren, o emblemă a senzualității și frumuseții mediteraneene, cu o scenă din filmul ‘Yesterday, Today is Tomorrow’, pe care o repropun astăzi aici. Fericită că am întâlnit-o aseară, cea mai mare sursă de inspirație a mea.”, a fost mesajul postat de Mădălina Ghenea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

Mădălina Ghenea, nemachiată și fără filtre. Cum arată actrița la prima oră a dimineții: „Mă simt ca lovită de un camion”

Mădălina Ghenea, imagini de senzație de la filmările House of Gucci

Mădălina Ghenea a făcut public un video de senzație în care apare alături de celebrul Al Pacino. 

 

Regizorul filmului este reputatul Ridley Scott, povestea fiind bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston și Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden. Din distribuție fac parte Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek, Al Pacino și Mădălina Ghenea (care interpretează rolul celebrei Sophia Loren).

Mădălina Ghenea a publicat pe rețelele de socializare un video de senzație, în care apare alături de Al Pacino. 


„La mulți ani” de Ziua Recunoștinței (n.r. 25 noiembrie). „V-ați luat bilete la House of Gucci? Filmul rulează acum în cinematografele din Statele Unite. Împărtășesc cu voi unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, pe platoul de filmare cu incredibilul Al Pacino”, a scris vedeta pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

 

Ce trucuri folosește Mădălina Ghenea pentru un posterior de covorul roșu. Actrița a dezvăluit antrenamentul cu care se menține în formă 

Mădălina Ghenea a impresionat o lume întreagă cu frumusețea ei. Mulți găsesc o asemănare incredibilă între actrița româncă și Sophia Loren. Nu doar chipul vedetei captează atenția, ci și trupul. Picioare kilometrice, talie de viespe și un posterior perfect sculptat. 

Mădălina Ghenea are 33 de ani, este mămică singură și a cucerit o lume întreagă cu frumusețea ei. Bărbați celebri, precum Gerard Buter și Leonardo Di Caprio, au dorit să o aibă la braț. Actrița a preferat să rămână singură după despărțirea de Matei Stratan, tatăl fetiței sale și să își concentreze atenția asupra micuței Charlotte și a carierei. Timpul liber și-l dedică antrenamentelor, pe care recent le-a împărtășit cu fanii ei.

Frumoasa actriță se antrenează din greu la sală, lucrand mai mai multe grupe musculare, însă atenția maximă este pe fesieri. 

La 1,79 de metri  înălțime și 55 de kilograme, am putea spune că Mădălina Ghenea este întruchiparea perfecțiunii. Actrița nu este însă de aceeași părere și spune că are și ea defecte, printre care celulită și puțină burtică. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

”Adevărul este că sunt o persoană normală, nu am picioare kilometrice, am celulită și puțină burtă, nu am fundul perfect, dar poate că cei 20 de ani de muncă m-au învățat cum să pozez și să-mi ascund defectele. Prefer să o arăt pe Mădălina care nu pozează și nu este retușată, fără filtre, într-un videoclip selfie în oglindă. Recunosc că de multe ori mi se întâmplă să văd fotografii făcute în aceeași zi, în același loc, dar din unghiuri diferite, obiective diferite și să arăt ca o persoană complet diferită. (...) Dar, în cele din urmă, cei care mă cunosc știu cine sunt cu adevărat și adevărul este că realitatea este mult mai importantă decât lumea virtuală”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel