Mădălina Ghenea, fără filtre și machiaj: „Fericită să vă arăt adevăratele mele culori și defecte”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Ghenea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Ghenea, Instagram

Mădălina Ghenea le-a dezvăluit fanilor săi cum arată tenul său, fără pic de machiaj. 

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, fiind cunoscută pentru atuurile sale și la nivel internațional. Ajunsă la vârsta de 35 de ani, celebra actriță se menține, în continuare, la cele mai înalte standarde de frumusețe, lucru ce trezește admirația, dar și curiozitatea celor din jur. În acest sens, diva s-a hotărât să le facă un video fanilor săi cu „before” și „after”, adică cu tenul său, înainte de a fi machiat, dar și cu transformarea de după. Deși Mădălina Ghenea recunoaște că nu are cea mai odihnită față, din cauza evenimentelor la care a participat în ultima vreme, vedeta spune că prin intermediul unor trucuri de make-up, reușește mereu să fie fresh și gata de o nouă zi de muncă.

„În sfârșit, tutorialul pe care l-ați cerut de atâta timp. Before-ul nu este cel mai drăguț după cum puteți vedea, am fost într-o agitație continuă în ultima vreme cu 8 zboruri în ultimele 10 zile, foarte puțin somn, dar acest machiaj mă face să arăt proaspătă și odihnită, pielea mea arată perfect, iar ochii și buzele mai mari. Fericită să vă arăt adevăratele mele culori și defecte. Foarte entuziasmat să vă arăt această transformare.”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram. 

Jessie o desființează pe Mădălina Ghenea: „Ce studii are de toată lumea îi spune actriță? E trist că am ajuns să ne lăudăm cu ea”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)


Cum se menține în formă vedeta

Un alt lucru pe care actrița l-a dezvăluit recent este legat de dieta sa. În acest sens, Mădălina Ghenea le-a dezvăluit tuturor recent faptul că extrem de eficient, în cazul ei, este postul intermitent sau fastingul, care dă mari rezultate. Vedeta nu le recomandă fanilor să-i urmeze exemlul însă, fără sfatul medicului specialist. 

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut.”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Mădălina Ghenea, primele declarații după acuzațiile dure făcute de Angela Martini: „Pentru apărarea identității mele si a onoarei mele...”

Ce este postul intermitent sau fastingul

Într-un interviu recent, acordat în exclusivitate pentru Spectacola, medicului. Dr. Florin Ioan Bălănică ne-a vorbit despre postul intermitent, adoptat în ultima vreme de extrem de multe persoane. Așadar, specialistul spune că nu trebuie să adoptăm acest stil de viață fără sfatul medicului, pentru că pot apărea probleme serioase de sănătate. Chiar dacă, într-adevăr, fastingul intermitent poate avea rezultate uimitoare, Dr. Florin Ioan Bălănică spune că această dietă nu este recomandată pentru orice persoană.

”Fastingul intermitent este o metodă de a ne alimenta, care trebuie adaptată fiecărei persoane în parte. Acesta este folosit și în metoda mea pentru pacienții care au nevoie de acest lucru, nu orice persoană poate să facă acest fasting. De exemplu, am avut un pacient zilele trecute care a venit la mine cu următoarea situație: a ținut o etapă de fasting pe o perioadă mai lungă de timp, afectându-i starea de sănătate. Și atunci lucrurile nu mai puteau fi într-o zonă de sănătate și corectă pentru peroana respectivă. Trebuie să avem foarte mare grijă, atunci când discutăm despre această abordare.”, a declarat Dr. Florin Ioan Bălănică pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience