Mădălina Ghenea, DIETĂ. Așa se menține în formă actrița: „Pentru mine funcționează”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Ghenea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Ghenea, Instagram

Mădălina Ghenea a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, la 35 de ani. 

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai râvnite și frumoase românce. Celebra actriță a furat și inimile celor mai cunoscute nume de la Hollywood, de-a lungul timpului, având un nume bine înrădăcinat peste ocean. Ajunsă la vârsta de 35 de ani, artista are în continuare o frumusețe ieșită din comun, dar și o siluetă perfectă, pe care o scoate în evidență cu fiecare rochie mulată pe care o îmbracă. În acest sens, extrem de mulți fani s-au arătat a fi curioși cu privire la stilul de viață și, implicit, dieta, pe care o urmează Mădălina Ghenea în fiecare zi, pentru a se menține atât de în formă. Așadar, actrița le-a spus urmăritorilor ei faptul că se ghidează după postul intermitent, lucru care la ea dă mari rezultate și o face să se simtă bine. Cu toate acestea, vedeta nu le recomandă acestora să-i urmeze exemplul, întrucât nu este medic. 

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut.”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

VEZI și: Mădălina Ghenea, primele declarații după acuzațiile dure făcute de Angela Martini: „Pentru apărarea identității mele si a onoarei mele...”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Ce este postul intermitent sau fastingul

Într-un interviu recent, acordat în exclusivitate pentru Spectacola, medicului. Dr. Florin Ioan Bălănică ne-a vorbit despre postul intermitent, adoptat în ultima vreme de extrem de multe persoane. Așadar, specialistul spune că nu trebuie să adoptăm acest stil de viață fără sfatul medicului, pentru că pot apărea probleme serioase de sănătate. Chiar dacă, într-adevăr, fastingul intermitent poate avea rezultate uimitoare, Dr. Florin Ioan Bălănică spune că această dietă nu este recomandată pentru orice persoană.

”Fastingul intermitent este o metodă de a ne alimenta, care trebuie adaptată fiecărei persoane în parte. Acesta este folosit și în metoda mea pentru pacienții care au nevoie de acest lucru, nu orice persoană poate să facă acest fasting. De exemplu, am avut un pacient zilele trecute care a venit la mine cu următoarea situație: a ținut o etapă de fasting pe o perioadă mai lungă de timp, afectându-i starea de sănătate. Și atunci lucrurile nu mai puteau fi într-o zonă de sănătate și corectă pentru peroana respectivă. Trebuie să avem foarte mare grijă, atunci când discutăm despre această abordare.”, a declarat Dr. Florin Ioan Bălănică pentru Spectacola.

VEZI și: Jessie o desființează pe Mădălina Ghenea: „Ce studii are de toată lumea îi spune actriță? E trist că am ajuns să ne lăudăm cu ea”

Când trebuie să folosim fastingul

Mai mult, medicul specialist a dezvăluit și când ar trebui să urmăm aceasta ”dietă”.

”Îl folosim când dorim să scădem procentul de grăsime și proporția de grăsime viscerală și atunci când ne dorim să înnoim celulele de la nivelul tractului digestiv, lucru care prin acest fenomen ne ajută la o reîntinerire a tractului digestiv, care, pe termen lung, ne ajută să avem o stare de sănătate și o digestie potrivită. O bună stare de sănătate pornește de la o digestie potrivită, lucru care trebuie să-l avem în vedere, fără dubiu.”, a continuat specialistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel