Mădălina Ghenea, primele declarații după acuzațiile dure făcute de Angela Martini: „Pentru apărarea identității mele si a onoarei mele...”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Ghenea și Angela Martini, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Ghenea și Angela Martini, instagram/ colaj foto

Mădălina Ghenea a avut o primă reacție, după acuzațiile grave făcute de soția lui Dragoș Săvulescu. 

Angela Martini a făcut o serie de declarații șocante la adresa a două „românce celebre”. Deși nu a vrut să dea nume, fanii vedetei s-au prins că este vorba despre Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia.Ulterior, Mădălina Ghenea a făcut primele declarații despre situația în care se află. Vedeta a declara că a luat deja legătura cu avocații săi pentru a-și apăra imaginea și pentru a face dreptate.

„Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei să acționeze, în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a fost răspunsul dat de Mădălina Ghenea, tradus din limba italiană, potrivit cancan.ro

Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, umilite public de Angela Martini

„Am primit multe mesaje astăzi și ieri, iar partea amuzantă este că o grămadă de oameni au ghicit despre cine este vorba. Toți jurnaliștii le-au ghicit pe amândouă, atât pe cea din Milano, cât și pe cea din Roma, complet corect. Alții au ghicit-o doar pe cea din Milano, era atât de evident.

Un lucru despre mine, poate că l-am repetat de multe ori, urăsc nedreptatea, urăsc manipularea, urăsc minciunile. Ele au întâlnit cea mai greșită persoană cu care să facă asta, pentru că sunt omul care spune adevărul, nu îmi e teamă să spun adevărul. Diferența este că eu o spun în fața tuturor, în timp ce ele o fac pe la spate”, a declarat pe contul său de Instagram Angela Martini.

Angela Martini: „Eu o să mă lupt pentru adevăr, pentru justiție, indiferent de situație”

„O să vă dau doar un exemplu privitor la nivelul lor de boală mintală. Vă dau un indiciu – am scris o carte în anul 2019 despre mine crescând într-o țară comunistă, ea scrie cartea trei ani mai târziu, despre ea crescând într-o țară comunistă. Eu am o carte cu o copertă în alb și negru, cu scris galben, ea are aceeași copertă alb-negru cu scris galben. Eu postez un video cu copilul meu îmbrăcat tot în alb, dansând, cinci zile mai târziu, ea a făcut același lucru, spunând că este pentru o campanie publicitară. Da, dar campaniile au fost diferite, ai avut propriul fotograf sau pe cineva care să filmeze și tu ai spus cum ai vrut să arate totul. Poți să filmezi în propria casă, exact cum îți dorești.

Eu nu am știut despre carte sau despre video sau despre această boală mintală, până când nu au venit oamenii să îmi spună această poveste. Acela a fost momentul în care am acordat atenție ei și existenței ei. Oamenilor le este atât de teamă să spună adevărul, iar aceasta nu va fi lumea în care eu trăiesc. Creierul lor trebuie să fie de dimensiunea unei alune, pentru că dacă ai un pic de psihologie umană și dacă ai auzit măcar despre mine sau vreo poveste despre mine și dacă vezi că nu mă tem timp de ani să merg împotriva nimănui, împotriva unui sistem… Eu o să mă lupt pentru adevăr, pentru justiție, indiferent de situație. Ce le face pe ele să creadă voi face o excepție pentru ele, că voi accepta această situație?”, a adăugat partenera de viață a lui Dragoș Săvulescu.

„Aceste lucruri au fost făcute cu un scop, încercând să mă anuleze pe mine, să mă defăimeze”

„Săptămâna următoare, vine cealaltă nebună pe care am întâlnit-o o singură dată, anul trecut în iunie, pentru 10 minute accidental, într-o sală de hotel, încercând să fie super drăguță cu mine. Acesta a fost încă un șoc pentru mine. La fel de mult, m-au defăimat, inventând cele mai nebune povești despre mine, despre familia mea, ca într-un film SF, o invenție completă. Și chiar nu îmi pasă de câți ani au creat această imagine, cine sunt ele, ce pretind a fi pe social media, ‘Eu sunt inocentă, eu nu spun așa ceva sau postez altceva, pentru ca oamenii să nu vorbească despre mine!’

Pentru mine, oamenii de acest gen sunt oameni mici, desigur că știu că sunt oameni mici, dar oaia se poate transforma într-un adevărat lup. Și sunt sigură de un lucru – să râzi ca un adevărat nebun cu boli mintale, crezând că asta mă va face pe mine să simt nesiguranță, nu se poate. Asta nu m-a atins deloc, nu suntem la grădiniță. Dar am aflat mai târziu că aceste lucruri au fost făcute cu un scop, încercând să mă anuleze pe mine, să mă defăimeze”, a completat Angela Martini.

Angela Martini spune că are dovezi care îi susțin afirmațiile

„Eu știu aceste târâturi de la prietenii lor apropiați, cât de mult vorbesc despre mine, cât de mult îmi menționează numele, sunt capturi de ecran, am totul cu nume și prenume despre acești oameni. Așa că ele nu pot pretinde că nu mă știu sau că nu au vorbit despre mine, pentru că eu am dovezi. Sunt pur și simplu nebune!”, a încheiat modelul care trăiește în Italia, potrivit cancan.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel