Mădălina Crețan, premoniție bizară înainte de moartea lui Nosfe. Ultimele ore din viața artistului: „Mi-a zis că nu toate lucrurile care ni se întâmplă sunt semne”

Data publicării:
Nosfe și Mădălina Crețan, foto Facebook
Descriere foto: Nosfe și Mădălina Crețan, foto Facebook

Mădălina Crețan, văduva artistului Nosfe, vorbește, cu multă durere, despre ultimele ore din viața soțului ei. 

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață în urmă cu nouă luni, la vârsta de doar 37 de ani. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie 2022, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert.  În urma artistului au rămas o soție îndurerată și o fiică, în vârstă de 7 ani. 

VEZI ȘI: Văduva lui Nosfe, mărturii tulburătoare despre momentul în care a murit artistul: „A căzut în casă, lângă ușa de la intrare”

Invitată în emisiunea „În oglindă”, de la Kanal D2, Mădălina Crețan, văduva artistului, a povestit ce s-a întâmplat în ultimele zile din viața soțului ei. 

VEZI ȘI: „Am să mor făcând asta”. Mesajul lui Nosfe, înainte de tragedie. Soția artistului l-a făcut public

„Da, îmi amintesc foarte bine. Cu o zi înainte am fost acasă toată ziua, am făcut de mâncare, am făcut macaroanele cu brânză, am mâncat toți 3, eram eu cu el și cu Iris, el era foarte obosit, pentru că o seară

înainte avusese un alt concert sau fusese la studio toată noaptea, nu-mi mai amintesc exact, nu a reușit să se odihnească, dar a fost o zi de sâmbătă foarte normală pentru noi, n-a fost nimic diferit sau special. Pe la 6-7 cred, înainte să plecăm la concert, a fost să o ia pe mătușa lui, care s-a mutat recent de la Galați la Balotești, ca să stea cu Iris cât suntem noi plecați la concert, am mers la concert adică nu, mna...
singurul lucru care s-a întâmplat diferit sau ieșit din comun a fost că mașina cu care trebuia să plecăm, una dintre mașinile noastre, cu care eu mersesem în ziua aia avea pană și n-am înțeles de ce și de unde, eu m-am amărât cumva, nu știu dacă a fost neapărat o premoniție sau m-am supărat că ni se întâmplă încă un lucru negativ, pentru că am avut o serie de lucruri, întâmplări din astea neplăcute și el m-a certat și mi-a zis „Hai dă-o naiba de mașină, nu mai fii și tu așa, că nu toate lucrurile care ni se întâmplă sunt semne, e o pană,
n-are nimic” și atunci am zis da, bine, e o pană.”, a povestit Mădălina Crețan, în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, ”În oglindă”.

VEZI ȘI: Mădălina Crețan, dezvăluiri șocante din relația cu Nosfe: „Titlul meu era de amantă”


Nu a avut puterea de a se ocupa de înmormântare

"Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut. A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (...)Îmi este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică. Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice." ,  i-a declarat Mădălina Crețan lui Mihai Ghiță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel