Văduva lui Nosfe, mărturii tulburătoare despre momentul în care a murit artistul: „A căzut în casă, lângă ușa de la intrare”

Data publicării:

Mădălina Crețan, văduva lui Nosfe, a vorbit despre moartea soțului ei. 

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. Decesul a fost cauzat de un infarct, însă nimeni nu știe acum ce l-a provocat.

Mădălina Crețan, văduva artistului, a povestit ce s-a întâmplat după ce au ajuns acasă, în momentul în care artistul a început să se simtă rău.

„Eu am fost cu el în seara aia. El îmi spunea doar că băuse foarte mult acid, că simțea că are un nod în capul pieptului și că, dacă o să reușească să dea gazele respective afară, o să fie ok. El a avut acest sentiment din timpul concertului și am coborât cu el de pe scenă. Iar eu atunci l-am supus unui interogatoriu, adică m-am speriat și m-am gândit că poate de la oboseală, de la emoții, poate să fie ceva mai grav decât crede el.

 

Eu am vrut să chem ambulanța, doar că el a fost extraordinat de stăpân pe el. Nu știu, am înțeles între timp că sunt persoane care transpiră, amețesc, se albesc la față, dar el nu avea absolut nimic, adică era perfect conștient, stătea drept pe picioare. Îmi spunea încontinuu să stau liniștită, că el e ok, trebuie doar să elimine aceste gaze. L-am întrebat dacă vrea să mergem acasă și mi-a zis că da, că era multă gălăgie, cumva se strânseseră o parte dintre prietenii noștri în jurul lui. Ne-am urcat în mașină, a fost ok pe drum, am vorbit cu el, nu se văita neapărat de o durere. Am ajuns acasă... Este o traumă acest moment pentru mine, îmi este foarte greu să vorbesc despre asta...

 

Ne-am schimbat, el în trening, eu în pijama, și mi-a spus că el vrea să meargă să mai stea puțin la laptop, să se liniștească, pentru că de fiecare dată după un astfel de concert nu te poți pune în pat să te culci, că rămâi cu adrenalină, cu agitație și el de obicei își făcea un ceai și se uita la un serial. A crezut că și-a uitat telefonul în mașină, dar a descoperit ulterior că era în buzunarul de la geacă. Mi-a zis că se duce să-l ia și i-am zis că mă duc eu, că nu se simte neapărat ok, și mi-a zis foarte coerent că se duce el, că e în trening și că eu sunt în pijama, să nu fiu nebună, că era frig afară. El s-a dus și nu a mai ajuns, a căzut în casă, lângă ușa de la intrare, în sufragerie, practic. Am auzit doar o bubuială foarte mare și de aici chiar nu pot...”, a spus Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, pentru Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel