Carmen de la Sălciua, devastată după cutremurul din Turcia. Artista apelează la protecția lui Dumnezeu: "Este pur și simplu semn"

Data publicării:
Carmen de la Sălciua, sursa foto Instagram
Descriere foto: Carmen de la Sălciua, sursa foto Instagram

Carmen de la Sălciua a vorbit despre cutremurul devastator din Turcia. 

Un cutremur puternic cu o magnitudine de 7,8 grade s-a produs pe 6 ianuarie, în Turcia, iar peste 3.000 de persoane și-au pierdut viața. Și vedetele din România au fost afectate de cele întâmplate acolo, una dintre ele este Carmen de la Sălciua. 

Carmen de la Sălciua, devastată după cutremurul din Turcia

Artista consideră că este un semn de la Dumnezeu că oamenii s-au îndepărtat de El, tocmai de aceea se întâmplă atâtea nenorociri în lume. În ultima perioadă, artista a recunoscut că a devenit mult mai spirituală și își pune toată credința în Dumnezeu. 

”Am deschis TikTok-ul și aceste imagini mi-au făcut seara tristă! Poate în al 12-lea ceas ne dăm seama că Dumnezeu ne așteaptă să ne întoarcem către El. El a fost, este și va fi scăparea noastră! Toate aceste dezastre ce se petrec…nu le mai găsiți în explicația aia cu ”plăcile tectonice.” Este pur și simplu Semn din Cer! Noi l-am uitat pe Dumnezeu…pentru că știința este acum…Dumnezeul multora…din păcate. Dar uite că nimic nu stă în fața puterii Lui! Dumnezeu să ajute Turcia… Și Dumnezeu să îi întărească pe cei care și-au pierdut familiile în acest dezastru”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

”În Dumnezeu să ne punem nădejdea”

Carmen de la Sălciua și-a îndemnat fanii să aibă mai multă credință în Dumnezeu, deoarece El este cel care are întotdeauna grijă de noi. 

”Noi să propovăduim credința! Să nu ne fie rușine cu Dumnezeu…ca nici Lui Dumnezeu să nu-i fie Rușine cu noi la Judecata cumplită pe care o vom avea fiecare! Să facem bine cât putem… Aici pe pământ! Și să trimitem comorile noastre dincolo… că acolo au cea mai mare valoare. Comorile noastre să fie credința, milostenia și iubirea de Dumnezeu și de aproapele! Vine momentul în care vom merge fiecare… de unul singur! În Dumnezeu să ne punem nădejdea. Nu în oameni. Pe oameni să-i iubim și să-i ajutăm. Dar nimeni în afară de Iisus nu va fi până la sfârșit lângă noi! Ne vom despărți cu toții într-o zi”, a încheiat artista.

Citește și: Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. Vedeta a spus adevărul: „Eu chiar aveam o problemă cu asta”

Oana Lis, copilărie de coșmar. A fost abuzată sexual de tatăl său, la 11 ani: "Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Mi-a spus că e ceva normal”

"Strivit de viață, dar respir". Mircea Solcanu, sechele serioase din cauza operației pe creier. Fostul prezentator TV și-a pierdut auzul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel