Anca Țurcașiu, devastată după cutremurul din Turcia: „Niște prieteni sunt acolo. Am fost atât de afectată”

Data publicării:
Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Mai multe vedete s-au arătat a fi afectate de tragedia care a zguduit Turcia. 

Cutremurul devastator din Turcia, care a luat viața a mii de oameni, a șocat o lume întreagă. Nimeni nu se aștepta la așa o tragedie, iar în timp ce în Turcia s-au declarat deja mai multe zile de doliu național, celelalte țări rămân solidare și se roagă pentru celelalte mii de oameni care se luptă pentru viață, în spitalele pline. Anca Țurcașiu și-a împărtășit și ea compasiunea pe rețelele de socializare, unde se arată a fi cu adevărat devastată de acest dezastru natural. Mai mult, actrița spune că are mai multe cunoștințe care se aflau în această țară în momentul producerii cutremurului care, la rândul lor, sunt șocate.

„Atât de trist. Noi jucăm o comedie acum în Sibiu... Am fost atât de afectată de ce s-a întâmplat. Am vorbit cu niște prieteni de-ai mei care sunt acolo și erau devastați și ei.”, a precizat Anca Țurcașiu pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Anca Țurcașiu, fără machiaj, la 52 de ani. Cum arată vedeta complet naturală: „Adevărata eu”

Cristina Almășan, în Turcia, cu câteva zile înainte de tragedie

Și Cristina Almășan a fost extrem de devastată, când a auzit despre tragedia care a zguduit Turcia acum două nopți. Aceasta spune că a vizitat această țară chiar cu câteva zile înainte de a se produce cutremurul, întrucât familia iubitului acesteia este stabilit acolo. Chiar dacă s-au trezit speriați în toiul nopții, aceasta spune că nimeni nu a fost rănit. Totuși, pagubele materiale sunt însemnate aproape peste tot. 

„La mine e puțin mai complicat, practic eu am mers la familia iubitului meu. Am fost șocată să aflu că jumătate din oraș a căzut, dar în același timp mă bucur cumva că toată familia iubitului meu e bine și nu s-a întâmplat nimic grav cu ei. Au fost foarte speriați, s-au trezit cu mobila căzând peste ei în casă. S-au trezit șocați și speriați. Toată lumea e bine.

Mie mi-a arătat cumnata mea pe videocall niște imagini super șocante. E foarte trist ce s-a întâmplat. Mă bucur că ne-am întors la timp, mi-aș fi făcut mare griji să fiu acolo împreună cu copilul pentru că am fost împreună cu bebelușa. Nu aș fi vrut să trăiesc asta alături de ea.”, a declarat Cristina Almășan, în exclusivitate pentru Antena Stars, potrivit spynews

Citește și: Anca Țurcașiu, schimbare radicală în viața sa: „Mă gândesc foarte serios în viitor să..”

Cristina Șișcanu s-a săturat de suferința din jur

Nici Cristina Șișcanu nu mai suportă presiunea lucrurilor rele care au loc în ultima perioadă în lume. Aceasta și-a spus of-ul pe rețelele de  socializare, unde spune că s-a săturat să asiste zilnic la o altă suferință, chiar dacă România nu este direct implicată.

„Nu mai suport atâta suferință în jur, pandemie, război, cutremur... nu mai suport. Parcă vine din toate părțile. Am avut o zi doar cu evenimente rele.”, a declarat și Cristina Șișcnau pe rețelele de socializare. 

VEZI și: „Aici nu e Onlyfans”. Cristina Șișcanu, criticată aspru de fani, după ce s-a afișat doar într-un body: „O femeie cu principii nu-și arată corpul pe internet”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel