„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Theo Rose
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

Theo Rose a dezvăluit care a fost motivul care a produs o mică tensiune între ea și iubitul ei, Anghel Damian. 

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Totodată, ea a reușit să înregistreze o performanță deosebită în domeniul actoriei. Deși nu are studii în domeniu, artista face față cu brio acestei provocări. Toți fanii serialului „Clanul” știu că Theo Rose o interpretează avocata Vera Maximilian, personajul principal.

Citește și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Theo Rose este foarte activă pe rețelele sociale, unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Artista își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, așa cum a făcut-o și de această dată. Partenera lui Anghel Damian le-a povestit urmăritorilor săi despre scena pe care a avut-o în serialul „Clanul”, mai exact aceea în care a fost nevoită să-l omoare chiar ea pe Mișu, rol interpretat de Vladimir Drăghia. Din acest motiv, artista a spus, mai în glumă, mai în serios, că s-a supărat pe iubitul ei, regizorul proiectului, Anghel Damian.

„Clanul e lider de audiență. Ce treabă bună! Îmi pare rău că tocmai Vera l-a omorât pe Mișu. M-am supărat nițel pe Anghel că mi-a dat mie de făcut treaba asta. Chiar! Ar fi tare să vă povestesc odată care e dinamica noastră în raport cu serialul. Că eu nu citesc scenariul. Citesc doar părțile mele și asta ca să ma pot bucura de suspans atunci când urmăresc la TV. Și pun întrebări ca tot omul. Nimic nu-mi zice. Mă usuc de nervi”, a scris Theo Rose pe rețelele sociale.

VEZI și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

Cum au colaborat Lia Bugnar și Anghel Damian la serialul Clanul, după despărțire

Lia Bugnar și Anghel Damian au format o relație de lungă durată. Deși diferența de vârstă dintre cei doi era de 23 de ani, regizorul și scenarista au trăit o poveste de dragoste. După 9 ani de relație, cei doi s-au decis să o ia pe drumuri separate, iar la scurt timp, Anghel Damian a început o relație cu Theo Rose. Lia Bugnar ne-a povestit recent cum a colaborat cu Anghel Damian la serialul „Clanul”, după despărțire.

„Ca să nu fim hoți, ideile nu sunt doar ale mele, sunt și ale lui Anghel Damian. El face un soi de schemă, după vine, o discutăm împreună, după care eu transform aceste lucruri în ce spun actorii, în ce se întâmplă. El face un fel de schelete inițial, pe care îl mai negociem împreună, deci primele idei ar fi ale lui. Mai nou, cam împreună le facem (...) Dacă suntem ordonați și harnici, eu cu Anghel, haide să punem cam 3-4 zile pe episod. Atunci ar veni vreo 50 de zile pentru un sezon. Uneori scriu prin avioane, prin mașini care mă duc la spectacole, lumea vorbește în jurul meu, iar eu scriu. Sunt momente în care nu poți să faci numai asta, că totuși viețile noastre artistice cuprind și alte lucruri, cel puțin a mea are mult teatru, dar până acum nu s-a întâmplat niciodată să nu respect deadline-ul, ne-am descurcat.

VEZI și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Eu cu Anghel am lucrat foarte mult și în teatru împreună și zici că suntem o sectă, eu cred foarte tare în textul pe care-l fac acasă și dacă actorul este extraordinar de inspirat și improvizează ceva la cadru, e minunat, aia va rămâne, dar el nu vine la cadru în ideea ca lasă că văd eu ce fac, pentru că iese ceva murdar. De multe ori, eu stau acasă, scriu fraza bună, după care o stric, scriu și cu vocalele respective, eu nu scriu „de”, scriu „dă”, le dau și pronunția. Eu m-am obișnuit, a fost o provocare în plus pentru actori”, a spus Lia Bugnar, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

Vă invităm să urmăriți o emisiune cu Denis Hanganu, în care aflați informații inedite din culisele „Clanul”:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel