„Mă simt în formă”. Oana Roman împlinește 46 de ani. Ce spune vedeta despre operațiile estetice

Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman urmează să împlinească 46 de ani și spune că vrea să-și poarte vârsta cu mândrie. 

Oana Roman va împlini 46 de ani pe data de 13 aprilie. Vedeta spune că se simte în formă și că își poartă vârsta cu mândrie. 

”Mereu mă uit în sus și zâmbesc cu gândul că urmează tot ce este mai bun. Peste mai puțin de o săptămână împlinesc 46 de ani. Îmi port anii cu mândrie și chiar cred că e doar o cifră. Mă simt în formă și mă simt tânără”, a spus Oana Roman pe Instagram


Oana Roman: „Mi se pare exagerat și devreme”

Fiica lui Petre Roman critică tinerele de 25 de ani care apelează la intervenții estetice, despre care spune că exagerează. Vedeta s-a dat exemplu pe ea și spune că deocamdată nu a apelat la intervenții estetice precum botox pentru ascunderea ridurilor. 

”Mă uit la fete care la 25 de ani sunt deja cliente fidele la cabinetul chirurgilor plasticieni. Mi se pare exagerat și devreme. De ce să ne punem botox la 25 de ani? Eu încă nu mi-am pus și mă simt bine în pielea mea. Cred că e și o chestie de câtă încredere avem în noi. Și de faptul că, din punctul meu de vedere, se promovează un tip de ideal feminin total greșit”, a mai spus vedeta.

Oana Roman, secretul unui corp de invidiat. Vedeta a slăbit 20 de kilograme

 

Oana Roman s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, iar acum este foarte mândră de felul cum arată. Vedeta spune că respectă cu strictețe programul pe care și l-a creat în ultimii ani, iar asta o ajută să se mențină. 


„Eu țin postul intermitent cu 16 ore. Sunt zile în care ajung și la 20 fără să îmi dau seama. În cele 8 sau 6 ore în care poți să mănânci, ai voie să mănânci orice, dar nu oricât. Eu în aceste 16 ore beau cafea, apă și ceai, un ceai care mă ajută să nu-mi fie foame și să am energie și mi se potrivește foarte bine. Fac cure de 3 luni cu acest ceai și apoi pauză. Cam asta e”, a mai spus vedeta.a spus Oana Roman în podcast-ul„Fără filtre”.

 

Oana Roman, adevărul despre feliile de PIZZA. Motivul pentru care fiica sa a dat-o de gol: A vrut să se răzbune pe mine

 

În urmă cu câteva luni, Oana Roman a ajuns virală cu un clip în care fiica ei o dă de gol cu feliile de pizza mâncate în timpul dietei. Mai exact, în timpul unui live, vedeta le explica fanilor ce alimente mănâncă la dietă. Printre alimentele enumerate, Oana Roman a mărturisit că a gustat și o felie de pizza, însă fiica ei a intervenit imediat și a spus că a mâncat trei. 

 

„De dimineață am mâncat o banană, la prânz Isa a vrut pizza și eu mâncat doar o feliuță din ea, iar diseară mai mănânc…”, spunea Oana Roman în timpul live-ului.
 „Nu e adevărat! Ai mâncat trei!”, a intervenis Isabela. 
„Nu e adevărat! Am mâncat una singură și încă o bucățică”, s-a apărat vedeta.

Câte felii de pizza a mâncat, de fapt

Recent, Oana Roman a fost invitata Alinei Ionescu în cadrul podcastul-ui  “Fără filtre”, de pe YouTube, acolo unde a vorbit despre episodul feliilor de Pizza. Vedeta spune că remarca fiicei sale a fost, de fapt, o răzbunare și că nu mâncase trei felii de pizza. 

„Nu, nu am pus eu (n.r. – clipul) pe Instagram. A fost un live, care a fost făcut cu un an jumătate înainte de momentul în care a fost postat. Nimeni nu avea cum să înțeleagă, pentru că acel live a durat vreo oră și ceva, iar bucățica aia pe care acești oameni bolnavi psihic au scos-o, de fapt, era complet scoasă dintr-un context.
Ideea era așa: dacă te-ai fi uitat la toată filmarea, ai fi înțeles că Izabela era atât de supărată că eu nu am lăsat-o să mănânce mai mult încât a vrut să se răzbune pe mine. A spus lucrul acela din răzbunare, nu pentru că lucrul acela era adevărat. Pentru că așa fac copiii.
Dacă te uitai la toată filmarea respectivă, așa ai fi înțeles. (…) Copilul a avut o frustrare și a zis ‘Lasă că îți arăt eu!’. I-am spus ‘Mă, mami, știi că ai exagerat’, iar ea răspuns ‘Da. Și?’. (…) Uneori intră peste mine în story-uri, comentează, mă contrazice. I-am explicat: ‘Mami, e foarte urât să contrazici o persoană în public, chiar dacă ai dreptate. Nu este OK să faci chestia asta!’. Încet, încet a început să învețe să se abțină, să se controleze în anumite comentarii pe care le face”, a dezvăluit Oana Roman în cadrul podcast-ului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel