„M-am trezit urlând de durere”. Ruby, de urgență pe mâinile specialiștilor

Data actualizării: | Data publicării:

Ruby a avut din nou probleme de sănătate.

Ruby a avut parte în ultima vreme de diferite probleme de sănătate, care par că nu-i mai dau pace artistei. Dacă doar în urmă cu puțin timp, aceasta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, acum Ruby a făcut din nou o postare pe rețelele de socializare, prin care le-a transmis fanilor săi că starea sa de sănătate s-a degradat din nou. De data aceasta, solista a prezentat niște dureri îngrijorătoare de spate, care au făcut-o să apeleze direct la specialiști. În final, cântăreața și-a liniștit urmăritorii și le-a transmis că este bine, după ce și-a aplicat un plasture uriaș pe toată zona care prezenta dureri.

„M-am trezit la șapte dimineața urlând de durere de spate. M-am dus la doctor plângând și m-am întors acasă zâmbind.”, a fost mesajul transmis de Ruby pe Instagram.

Ruby, factură uriașă la energia electrică. Artista stinge lumina, dar tot a avut un șoc: „Așa am eu mereu”

 

 

Nu este prima dată când vedeta are probleme de sănătate

În urmă cu doar câteva zile, artista a ajuns din nou de urgență pe mâinile medicilor, după ce îi amorțise tot corpul. Chiar dacă în primă fază a ignorat simptomele care trebuiau să-i trezească un semnla de alarmă, Ruby a ajuns să sune în final la ambulanță, care a transportat-o imediat la spital.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin.

M-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44.

Asta i-a făcut pe doctorii de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. Eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”, a declarat cântăreața, conform SpyNews

Ce legătură este între Ruby și Rona Hartner. Nimeni nu se gândea la asta până acum: „M-am dus la ea la liceu”

Ruby a făcut recent dezvăluiri dureroase

Nu mai este o noutate faptul că artista îndrăgește extrem de mult animalele de companie, pe care le alintă a fi drept „copiii ei”. Recent însă, aceasta a trecut prin clipe grele, când a trebuit să-și ia „adio” de la câteva animăluțe care au murit.

"Nu vreau să mă plâng la voi, vreau să ne bucurăm împreună de Minuni. În ultimele trei luni “au plecat” de lângă mine doi dintre primii mei Pisici, Puricel și Ghiță dar n-au uitat de casa lor. Săptămâna trecută, după ce a plecat, Ghitus s-a transformat în Fluturaș și trei zile la rând a venit în vizită și a stat în terasă și s-a jucat și mi-a dat toată Dragostea și liniștea că e încă aici și că nimic nu se termină definitiv.

Simt că sunt încă aici cu Iubirea lor și când au ocazia, întrupează ba un Pescăruș, ba un Fluturaș și se întorc acasă de dor! Ei sunt primii mei de când m-am făcut mare, Mitica, Ghita și Puricel-Mugurel - The Origins!", a postat Ruby pe pagina ei personală de Instagram.

Ce operații estetice are Ruby: "A fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel