Ce operații estetice are Ruby: "A fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură"

Data actualizării: | Data publicării:

Ruby a vorbit despre operațiile estetice la care a recurs de-a lungul timpului.

Ruby este una dintre cele mai deschise persoane publice, când vine vorba de viața personală. Tocmai din acest motiv, artista nu s-a ascuns să recunoască câte operații estetice are, dar și traumele prin care a trecut cu unele dintre ele. Solista a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni la o vârstă foarte fragedă, imediat după ce a împlinit 18 ani, pentru că era extrem de complexată.

"Sunt foarte deschisă și asumată. Eu am recunoscut mereu ce operații am, mai ales pentru că poți ajuta prin greșelile pe care le faci, prin rezultatele pe care le ai și rezolvările pe care reușești să le găsești. Prima mea operație estetică pe care mi-am făcut-o a fost rinoplastia, a fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură, am făcut-o la 18 ani. Aveam un nas destul de zbârcit. Era mai măricel, mai strâmb, nu-mi plăcea. Mă complexa destul de tare și tati mi-a băgat de mică în cap că eu când mă fac mare îmi face tata un nas... Și cum am împlinit 18 ani direct mi-a făcut un nas frumos. A fost foarte bine pentru mine, pentru că era un subiect care mă complexa, mă machiam din cauza asta mult mai intens la ochi, ca să ascund asta.", a declarat Ruby în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de pe Pro TV.

Mara Bănăcă, intervenție rară, la nivelul feței. Ce îmbunătățire a ales să-și facă vedeta

Ruby regretă că și-a pus silicoane

Următoare intervenție, pe care o au extrem de multe vedete de la noi din țară, a fost reprezentată de implanturile mamare. Chiar dacă pe atunci o vedea ca pe o necesitate, Ruby a suferit mult în urma intervenției, pe care o regretă foarte mult.

"Am făcut greșeala de a-mi pune implanturi. Nu a fost vina nimănui, ci vina mea și a felului în care am avut grijă. Nu eram matură, pentru că nu a fost o decizie înțeleaptă din prima să fac asta. Aveam niște sâni foarte voluminoși și încercam să mă adaptez unor trenduri, copil fiind, am picat în capcană.

Nu am avut grijă după intervenție. Un implant a rămas întors și a durat șapte ani ca îmi fac iar curaj și să găsesc persoana potrivită care să vină cu rezolvarea la problema mea foarte mare. Mă complexa tare. Oamenii din exterior nu-și dădeau seama, dar eu încercam mereu să acopăr zona fie cu o șuviță, cu rochia puțin mai ridicată sus, încercam să creez fel de fel de iluzii optice ca să nu se vadă o vulnerabilitate fizică a mea. Mai sunt momente în care mă întreb cum ar fi dacă mi-aș face fund de braziliancă, fel și fel de filme, dar medicul estetician mă aduce cu picioarele pe pământ.", a mai spus ea.

Adriana Bahmuțeanu s-a operat la nas: "Mi-a fost frică să nu ajung la ATI". Cum se simte aceasta și cât a plătit pentru intervenție

Dorian Popa, adevărul despre operațiile estetice

Dorian Popa a vorbit și el despre operațiile estetice la care a recurs, de-a lungul timpului. Chiar dacă este destul de judecat de unii fani, artistul spune că nu a exagerat cu intervențiile de înfrumusețare, ba chiar mai are de gând să apeleze la câteva.

"Atunci când m-am operat, pentru că am vrut să schimb ceva la mine: să îmi schimb dinții, să-mi pun barbă, am spus-o pentru că nu mă ascund de nimeni. Este viața mea, corpul meu și consider că pot alege în ceea ce mă privește. Eu zic că schimbările mi-au ieșit destul de bine. Am îmbunătățit cu bun gust ce se poate îmbunătăți. Estetica poate fi folosită fără exces. Echilibrul este vital în toate. Ce-mi doresc eu acum este să mă duc să îmi mai fac un implant la păr, dacă cineva poate să judece, să judece. Eu îl vreau mai des. În rest, nu mai vreau să fac mare lucru.", a dezvăluit și Dorian Popa pentru aceeași emisiune.

Daniela Gyorfi, calvarul operațiilor estetice: Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel