Gina Pistol, pregătiri intense pentru nuntă: „Fug să aleg decorațiunile”. Marele evenimet are loc luna viitoare

Data publicării:

Gina Pistol este pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă, iar pe rețelele de socializare vedeta își ține la curent fanii cu toate detaliile, cu privire la acest eveniment important. 

După ce le-au dat fanilor vestea cea mare, Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund, și le dezvăluie pe zi ce trece și mai multe detalii internauților, cu privire la marele eveniment care va avea loc mai curând decât s-ar fi așteptat toată lumea. Cei doi îndrăgostiți sunt pe ultima sută de metri, în ceea ce privește pregătirile pentru nuntă, motiv pentru care celebra prezentatoare de la Antena 1 este extrem de preocupată ca toate detaliile să fie puse la punct. În această zi, Gina le-a dezvăluit fanilor săi pe rețelele de socializare faptul că urmează să aleagă decorațiunile pentru nuntă, dar nu singură, ci alături de viitorul ei soț, bineînțeles.

„Să stau la soare în grădină sau să aleg decorațiunile pentru nuntă? 
Decizii, decizii, decizii… Mă strigă Andrei! Fug să aleg decorațiunile”, a scris Gina Pistol, pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol s-a apucat de cântat. Fosta prezentatoare TV, surpriză pentru fani, alături de Smiley: „Am făcut-o și pe asta” / Video

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc

După o relație de peste șase ani de zile, de unde a rezultat și fiica lor minunată, Smiley și Gina Pistol s-au hotărât să le dea fanilor vestea mult așteptată: cei doi se căsătoresc și au făcut acest anunț fericit într-un mod inedit. Aceștia s-au filmat în grădina casei unde locuiesc și au povestit pe larg când au luat decizia de a ajunge în fața altarului, dar și cum a fost cererea în căsătorie, pe care au ținut-o ascunsă timp de un an și jumătate. 

„Am zis să aflați asta de la noi. Am primit întrebarea asta de atât de multe ori încât mi s-a acrit de ea și am spus întotdeauna că o să vă anunț eu înainte, așa că vrem să vă anunțăm că ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an jumătate, atunci am verbalizat-o. Cred că mi-am dat seama de mult că Gina este aleasa. Suntem de șase ani tot împreună, tot acasă. Eu am realizat că de când sunt tată exersez treaba asta să spun „te iubesc” mai mult, chiar dacă simt asta.”, spune Smiley.

VEZI și: Cu ce se ocupă Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune: „Nu-s genul de femeie casnică”

 

Cum a arătat cererea în căsătorie

Mai  mult, frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite le-a divulgat fanilor și cum a arătat cererea în căsătorie, pe care artistul a gândit-o cu câteva luni în urmă ca ea să se întâmple. Totul s-a desfășurat acasă, iar Josephine nu a lipsit din cadrul acestui moment important pentru părinții ei. 

„Era o seară normală, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre și eram cu mâinile pline de spumă, iar Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat să vin puțin. Josephine avea o cutiuță în mână. Mă gândeam că… rodea cutia aceea. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Eu cu mâinile pline de spume, Andrei spunea ceva.

Eu mă uitam și mă întrebam de unde a luat cutia aia, de ce roade la ea? L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față. Și varianta lui e bună”, a spus prezentatoarea de la Chefi la cuțite.”, își aduce aminte și Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel