Tradiția de care Gina Pistol nici nu vrea să audă la nuntă: „Nu vreau. Ca să ce?”

Data publicării:

Gina Pistol spune că nunta ei nu va fi deloc una tradițională, așa cum se obișnuiește în foarte multe orașe de la noi din țară. 

Gina Pistol și Smiley numără deja zilele până când vor deveni oficial soț și soție. Cei doi sunt acum în priză continuu, pentru a pune la punct toate pregătirile necesare pentru marele eveniment ce are loc în vară. Prezentatoarea de la Antena 1 și-a anunțat astfel deja fanii că va purta două ținute la nunta sa, dar a dezvăluit și care este obiceiul tradițional de care nici nu vrea să audă. În foarte multe părți ale țării încă se mai practică furtul miresei, când mirele trebuie să ofere o recompensă pentru a-și primi soția înapoi. Se pare însă că această tradiție îi displace total Ginei, care spune că se va asigura că nu va fi „luată pe sus” de la evenimentul vieții ei.

„Gina Pistol: O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata.

Smiley: Noi nu suntem pe tradițional.

Gina Pistol: Nu.

Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau.”, au mărturisit Gina Pistol și Smiley.

VEZI și: Gina Pistol s-a apucat de cântat. Fosta prezentatoare TV, surpriză pentru fani, alături de Smiley: „Am făcut-o și pe asta” / Video

Gina Pistol și Smiley urmează să se căsătorească

Gina Pistol și Smiley formează o relație de șase ani de zile, iar anul acesta iubirea dintre ei se va oficializa, în sfârșit, spre fericirea fanilor care-i urmăresc neîncetat. Aceștia și-au dorit să le dea vestea fanilor cât mai repede, astfel încât subiectul să nu ajungă prea repede la urechile oamenilor din alte surse. Chiar dacă Smiley recunoaște că nu i-a fost ușor să-și exprime sentimentele la începutul relației cu Gina, Josephine l-a învățat să-și verbalizeze trăirile.

„Am zis să aflați asta de la noi. Am primit întrebarea asta de atât de multe ori încât mi s-a acrit de ea și am spus întotdeauna că o să vă anunț eu înainte, așa că vrem să vă anunțăm că ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an jumătate, atunci am verbalizat-o. Cred că mi-am dat seama de mult că Gina este aleasa. Suntem de șase ani tot împreună, tot acasă. Eu am realizat că de când sunt tată exersez treaba asta să spun „te iubesc” mai mult, chiar dacă simt asta.”, spune Smiley.

Te-ar putea interesa și: Cu ce se ocupă Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune: „Nu-s genul de femeie casnică”

 

Cum a fost cerută de soție prezentatoarea

Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu mai bine de un an, însă cei doi nu au dat nimic de bănuit până acum. Aceștia au ales să povestească totuși momentul inedit prin care solistul i-a cerut partenerei sale de viață să-i fie alături tot restul vieții. 

„Era o seară normală, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre și eram cu mâinile pline de spumă, iar Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat să vin puțin. Josephine avea o cutiuță în mână. Mă gândeam că… rodea cutia aceea. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Eu cu mâinile pline de spume, Andrei spunea ceva.

Eu mă uitam și mă întrebam de unde a luat cutia aia, de ce roade la ea? L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față. Și varianta lui e bună”, a spus prezentatoarea de la Chefi la cuțite.”, își aduce aminte și Gina Pistol.

VEZI și: Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel