George Buhnici nu e la primul derapaj. Cum a jignit o femeie supraponderală, „mai săracă” decât el, care mânca o merdenea. „Ți s-a făcut fomiță?” VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: George Buhnici, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: George Buhnici, captură YouTube

George Buhnici a fost „linșat” mediatic, după derapajul pe care l-a avut, în urmă cu câteva săptămâni. Deși s-a scuzat și a spus că nu-l reprezintă declarațiile acelea, vloggerul mai are la activ un episod în care jignește femeile supraponderale.

În 2021, George Buhnici a fost invitatul lui Gojira pe canalul de YouTube Happyfish, în podcastul „Aproximativ discuţii”, unde vloggerul a mărturisit că obișnuiește să studieze oamenii și să-și „imagineze lucruri”, făcând și câteva afirmații jignitoare la adresa unei femei „mai sărace”, care mânca o merdenea.


„Mă uitam de pe scara rulantă în jos, la o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu care îşi terminase tura şi stătea liniştită, aşa cumva, jenată, pe un colţ pe o băncuţă în mall, mâncând o merdenea. O femeie uşor supraponderală, Ce simți când vezi o femeie care a ieșit de la muncă, care este cel puțin ușor supraponderală și mănâncă o merdenea în fața unui magazin?” – a spus Buhnici, în cadrul interviului.


“Nimic”, a fost răspunsul lui Gojira, care i-a dat astfel șansa lui Buhnici să își spună punctul de vedere


„Eu am prostul obicei să mă uit la oameni şi îmi imaginez chestii şi mă gândesc, fac chestia asta. Eu ca un om care a slăbit şi pot să privesc de sus de pe scara rulantă mă gândeam „bă, serios, nu simţi că e ceva în neregulă în viaţa ta: Ţi s-a făcut fomiţă şi aveai nevoie de o gustărică şi tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine nişte făină cu ulei? Dar o felie de pâine cu una de salam între? Sandviciurile în România sunt pe cale de dispariţie, toată lumea mănâncă, ori un burger, ori o merdenea, ori altfel de „c***t împachetat prăjit la ulei din ăsta. Dar cu toate astea dacă îi întrebi pe oamenii ăia viaţa e grea, mâncarea e scumpă, viaţa e greu în general. Bă, dar două felii de pâine cu ceva între ele… fă-ţi un sandvici, ţi-e sete, bea apă. Ce beau bunicii tăi când le era sete? Apă, ţuică, vin. Ţine-o pe natural”, a declarat George Buhnici, potrivit Unica.

 

George Buhnici și-a cerut scuze după ce a jignit femeile cu celulită și vergeturi: "Iertaţi-mă, doamnelor. Am vorbit ca un mârlan"

 

Un adevărat scandal a luat aploare după ce George Buhnici a făcut declarații controversate despre femeile cu vergeturi și celulită. Ulterior vloggerul a revenit cu un clip pe YouTube în care își cere scuze pentru declarațiile făcute.

George Buhnici: „Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier”

George Buhnici a mărturisit că îi pare rău pentru jignirile pe care le-a făcut și speră să învețe o lecție din această greșeală. Totodată, acesta a ținut să își ceară scuze fmiliei sale pentru toată situația creată.

„Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…)

Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. 

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe', a transmis George Buhnici pe YouTube.

 

Declarațiile controversate ale lui George Buhnici

Zeci de vedete au reacționat în urma declarațiilor făcute de George Buhnici, în timp ce se distra la un festival. Pe lângă faptul că a mustrat femeile care merg la plajă și își expun celulita și vergeturile, vloggerul și-a ridicat în slăvi soția, despre care a afirmat că arată ca o „minoră” și a spus că el vine la mare pentru a admira „țâțe și buci”.

"Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală", a spus George Buhnici. 

"Șanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră. Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?", a mai spus George Buhnici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel