Oana Roman a ajuns cu fiica ei la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Isa: „Analizele de sânge au arătat că...”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman a ajuns cu fiica sa la spital, după ce a acuzat stări de rău.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a mărturisit urmăritorilor săi că a ajuns cu fetița sa la spital, după ce a acuzat stări de rău. 

Oana Roman: „Nu s-a simțit bine, așa că am venit la spital”

„Isa a făcut o alergie, a cărei cauză nu o cunoaște.

Nu s-a simțit bine, așa că am venit la spital, să vedem care e cauza stării ei”, a spus Oana Roman în mediul online.

În continuare, Oana Roman și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a fiicei sale. Vedeta a precizat că testul COVID-19 i-a ieșit negativ și că este posibil să fie vorba de o bacterie.

„Am ajuns acasă, mulțumesc pentru toate mesajele legate de Isa. A ieșit negativ la testul covid și de streptococ, nu pare a fi ceva contagios, poate fi ceva bacterian. I-a luat analize de sânge și așteptăm rezultatele”, a spus Oana Roman pe Instagram.

După ce a aflat rezultatele analizelor, Oana Roman le-a povestit urmăritorilor săi că fiica sa, Isa, a fost depistată cu o bacterie și este nevoită să ia un tratament cu antibiotic.

„Mă duc în oraș să îi cumpăr Isei medicamente. Analizele de sânge au arătat că are o infecție bacteriană. Din păcate, trebuie antibiotic pentru că valorile de proteină reactivă sunt foarte mari”, a mai dezvăluit vedeta.

Oana Roman, jignită de un tânăr în mediul online

Oana Roman nu scapă de mesajele jignitoare și de persoanele care se leagă constant de aspectul ei fizic. Pentru a le arăta celor din comunitatea ei că gesturile de bullying sunt greșite, vedeta a luat o decizie radicală. Aceasta s-a decis să posteze public toate aceste remarci negative, dar să arate și identitatea celor în cauză, pentru ”a-i face de râs”. De data aceasta, fiica lui Petre Roman a primit cuvinte jignitoare din  partea unui tânăr, care, spune vedeta, nu are deloc caracter și nu știe cum este să muncești proprii bani.

”Nu-ți mai permite, tot grasă și urâtă ești.”, a fost mesajul primit de vedetă.

„Eu tot continui să postez mesaje de la oameni care au dezechilibre psihice grave, pentru că trebuie să aveți exemple despre cum nu trebuie să ajungeți să vă comportați vreodată în viața asta cu nimeni. Și vreau să-i fac ”celebri” și să-i fac de râs, pentru ca voi să înțelegeți că este vorba despre ”așa nu” și am să-i fac ”celebri” pe toți. 

Un băiețaș care o arde pe șampanii cu bani cine știe de unde, dar care are zero educație. Zero caracter. „Așa NU!”, a fost mesajul postat de Oana Roman în mediul online. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel