Loredana Groza i-a organizat o surpriză Petrei Pintelei, tânăra nevăzătoare care a uimit toată România: „M-am îndrăgostit de spiritul ei și am vrut să o cunosc”

Data publicării:
Loredana Groza, Petra/ captură video Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, Petra/ captură video Instagram

Loredana Groza a scos-o la masă pe Petra Pintelei.

Petra Pintelei a cucerit inimile tuturor încă de la prima apariție. Tânăra, care este nevăzătoare încă de când a venit pe lume, putând distinge lucrurile doar într-o proporție de 5%, a uimit prin firea ei optimistă și prin capacitatea de a face lucrurile de una singură. Aceasta are un loc de muncă stabil, un partener de viață, se machiază singură, dar folosește fără frică și mijloacele de transport în comun. Așadar, se pare că Petra nu a ajuns doar la inimile internauților, ci i-a captat atenția și Loredanei Groza, care și-a dorit de îndată să o cunoască. Artista i-a pregătit o cină secretă, unde au făcut și un mic joc prin care tânăra să-și realizeze o imagine mai clară asupra celebrei cântărețe care a invitat-o la masă.

„Am cunoscut-o absolut întâmplător pe TikTok și m-am îndrăgostit de ea. M-am îndrăgostit de spiritul ei, de minta ei, de sufletul ei, de vocea ei și am vrut să o întâlnesc. I-am făcut astăzi o surpriză, am invitat-o fără să știe, am avut niște parteneri în crimă, pe cei doi frați Graur, care sunt cu noi. Petra este singură la părinți, nu a văzut niciodată, nu știe cum arăt. Crezi că sunt înaltă?”, a spus Loredana Groza printr-un videoclip făcut pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Ce salariu are Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare care a uimit toată România

„Cred că ești de înălțime medie.”, a răspuns Petra.

„Sunt cam de înălțimea ta.”, a completat artista. 

„Adică 1,60.”, a concluzionat tânăra.

„Sunt puțin mai înaltă, avem aceeași culoare de ochi, ai niște ochi absolut superbi. Știi ce mi se pare interesant? Că dacă se uită cineva la tine, nu-și dă seama că nu vezi.”, a mai spus Loredana Groza. 

„Așa am fost învățată de mică să mă uit așa.”, spune Petra. 

Citește și: Ce și-ar fi dorit Petra Pintelei să devină dacă era văzătoare. Cum și-a ales viitorul soț. Ce mesaj are pentru cei care nu mai au motivație să trăiască / video

@loredanagrozaofficial Blind Date❤️ cu Petra Pintelei #petra te iubesc!????❤️ #loredana #lori #foryou #fypシ ♬ original sound - Loredana

Petra știe să vorbească șase limbi străine

Chiar dacă Petra a fost încă de la naștere încărcată cu această povară, tânăra și-a dorit să le demonstreze tuturor că se poate în orice situație, iar, astfel, aceasta se poate mândri cu faptul că vorbește șase limbi străine: engleză, spaniolă, rusă, turcă, portugheză și franceză. Aceasta a fost ajutată constant de părinți pentru a merge mai departe, după cum povestește chiar ea, și se pare că motivația nu a părăsit-o nicio clipă.

„De mică m-au fascinat sunetele. Eu sunt nevăzătoare din naștere. Simțul auditiv a preluat foarte mult din ce văzul trebuia să-mi ofere. Și atunci sunetele diferite, mai ales cele ale limbilor străine și muzica, au fost lumea mea de imaginație, de joacă, de împlinirea dorințelor. Și am făcut cursuri de limbi străine. Mama mea a văzut că am acest potențial de a învăța și m-a expus limbilor străine. Am învățat să mă exprim mai ușor pentru că le-am învățat de copil”, a zis Petra Pintelei la podcastul Graurii.

Citește și: Petra Pintelei, apel major: Sunt singură și filmez așa cum pot. Sper ca acest mesaj să ajungă la cât mai multă lume! / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel