Petra Pintelei, apel major: Sunt singură și filmez așa cum pot. Sper ca acest mesaj să ajungă la cât mai multă lume! / video

Data publicării:

Petra Pintelei are o rugăminte pentru cei care folosesc trotinete electrice în oraș. 

Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare care a cucerit inimile românilor, are un mesaj pentru utilizatorii trotinetelor electrice.

Aflată în oraș, Petra întâlnit în calea sa un obstacol, mai exact, o trotinetă electrică lăsată în mod iresponsabil în mijlocul trotuarului. Ea trage un semnal de alarmă asupra acestui comportament, rugându-i pe cei care le folosesc să fie mai atenți atunci când le abandonează pentru că ele pot fi adevărate pericole pentru persoanele cu dizabilități, și nu numai. 

Tânăra a mărturisit că i s-a întâmplat de multe ori să cadă și să se lovească din această cauză. Iată mesajul acesteia!

„Bună ziua, dragilor! Sunt Petra și am astăzi un mesaj foarte important să vă transmit. Este o rugăminte pe care doresc să v-o adresez.

Îmi cer scuze pentru calitatea acestui video, sunt singură și filmez așa cum pot. Mesajul de astăzi îl consider foarte important! Priviți vă rog această trotinetă! Nu știu dacă am filmat-o bine, dar ea este o trotinetă electrică și este în mijlocul trotuarului.

Dragilor, cei care folosiți aceste trotinete cu care vă deplasați, vă rog, nu le mai lăsați în mijlocul drumului! Ele reprezintă un obstacol atât pentru persoanele nevăzătoare, sau cu alte dizabilități, dar pot fi un obstacol chiar și pentru dumneavoastră.

Așa că, vă rog frumos, rezemați-le de ceva, puneți-le cumva să nu fie chiar în mijlocul drumului pe unde merg toți oamenii, pe mijlocul trotuarului, sau există, din câte am înțeles, niște locuri special amenajate.

Vă mărturisesc, din păcate, că eu de multe ori am căzut și m-am lovit luând în brațe, ca să spun așa, aceste trotinete.

Vă mulțumesc și sper ca acest mesaj să ajungă la cât mai multă lume! Spuneți „nu" obstacolelor impuse de oameni altor oameni! Să spunem „nu" acestor obstacole și sper să lovesc cât mai rar cu bastonul sau cu corpul aceste trotinete electrice.

O zi frumoasă! Vă îmbrățișez cu mult drag și vă mulțumesc!", este mesajul transmis de Petra Pintelei. 

 

Clipul a fost postat pe contul de TikTok „Grauriii" și a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii. 

 

@grauriii Petra are un mesaj pentru voi! ???? #foryou #petra #foryoupage ♬ sunet original - Graurii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel