Loredana Groza, fizic impecabil la 53 de ani. Ce mesaj a transmis publicului de ziua sa: „Viața e poezie!E ziua mea de Re-Naștere”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Loredana Groza
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Loredana Groza

Loredana Groza transmite publicului un mesaj emoționant. Ce spune despre efectul cântecelor sale și cum reușește să se mențină în formă la vârsta de 53 de ani.

Loredana Groza este una dintre vedetele consacrate din România, iar cei mai mulți o recunosc pentru ieșirile și aparițiile sale extravagante. Loredana Groza este o femeie de succes, iar pentru vârsta sa, modul în care se întreține este uluitor.  

Vezi și: Loredana Groza revine pe micile ecrane. În ce serial va juca artista: „Mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la Inimă de ţigan sau Regina”

Vezi și: Tatăl Loredanei Groza rupe tăcerea despre operațiile estetice ale fiice sale: "Unele femei sunt invidioase"

Cu ocazia zilei sale de naștere, Loredana Groza a postat un mesaj emoționant pe rețele sale de socializare. Astfel, vedeta și-a încântat publicul prin postarea pe care a făcut-o pe o platformă de socializare.

„Iată, a mai trecut un an.. E 10 iunie! E ziua mea de Re-Naștere:)… Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în viețile voastre, în sufletele voastre și că ați ales să mergeți alături de mine în această călătorie fantastică care este viața!

Viața e poezie! Cu fiecare an care trece avem posibilitatea de a învăța să trăim mai intens, mai frumos, mai profund, să ne bucurăm pur și simplu de viață indiferent de ce ne vine în cale.. Mulțumesc divinității că mi-a dat această misiune de a face oamenii mai fericiți prin glasul meu, prin cântecele mele!

Recunoștința și dragostea mea pentru voi sunt nesfârșite!????????❤️ ~Loredana”, a fost mesajul postat de Loredana Groza.

 

Vezi și: Divorțul anului. Loredana Groza și Andrei Boncea, despărțire după un mariaj de 23 de ani. Dezvăluirile făcute de tatăl artistei: „Nu o interesează”

Vezi și: „M-am îndrăgostit”. Loredana Groza, în brațele actorului american Mickey Rourke

Loredana Groza a atins vârsta de 53 de ani, dar nu prezintă niciun semn al acesteia. Faimoasa artistă manifestă o atenție deosebită față de aspectul său și depune numeroase eforturi pentru a-și menține condiția fizică. Răutăcioșii afirmă că a apelat la intervenții chirurgicale estetice pe care le-ar fi exagerat, însă ea susține că este autentică.

Ea se concentrează pe alegerea atentă a alimentelor, evitând excesele și practicând exerciții fizice. Este extrem de activă, mereu implicată în diverse activități și se asigură că-și găsește timp pentru a merge la sala de sport.

„Trebuie să ai o viață disciplinată. Să nu mănânci orice, să nu gândești orice, să fii un om bun, pozitiv, să faci cu pasiune orice. Și dacă mănânci, faci dragoste sau gătești. Orice lucru dacă-l faci cu pasiune, îți iese perfect. Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă”, a spus artista, conform Playtech.

Vezi și: Cu ce ingredient înlocuiește Loredana Groza untul și uleiul din prăjituri sau mâncare. Este mult mai sănătos pentru organism

Vezi și: Loredana Groza, fără filtre și machiaj. Anca Țurcașiu a dat-o de gol / FOTO

Vezi și: Loredana Groza, sărut pasional cu Cornel Ilie, solistul VUNK. S-a întâmplat pe scenă, în fața tuturor

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel