Divorțul anului. Loredana Groza și Andrei Boncea, despărțire după un mariaj de 23 de ani. Dezvăluirile făcute de tatăl artistei: „Nu o interesează”

Data publicării:

Este vestea momentului. Loredana Groza ar fi divorțat de Andrei Boncea, potrivit declarațiilor făcute de tatăl artistei. 

Loredana Groza și Andrei Boncea au fost căsătoriți timp de 23 de ani și au împreună o fiică, pe Elena, în vârstă de 25 de ani. 

În ultima perioadă, presa a tot speculat că între cei doi lucrurile nu ar mai funcționa, iar faptul că artista a renunțat să mai poarte verigheta a alimentat toate aceste zvonuri. mai mult, cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună în ultimele luni, iar viața vedetei pare a fi o continuă petrecere, văzută mai mereu în compania prietenilor, la petreceri și în vacanțe. 

„Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret”, spuneau surse din preajma vedetei de televiziune, pentru Capital.

Cătălin Botezatu, adevărul despre sărutul cu Loredana Groza: "Plăcerea a fost de partea amândurora"

Vasile Groza, adevărul despre mariajul Loredanei cu Andrei Boncea


Vasile Groza, tatăl artistei, a dat de înțeles, în cadrul unui interviu, că cei doi s-au separat. Mai mult, acesta a mărturisit că Loredana și fostul ei soț au o relație normală, fără vreo urmă de dușmănie sau ranchiună.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus tatăl artistei, potrivit cancan.ro.


Ce spunea vedeta, în urmă cu ceva timp, despre „secretul unei căsnicii fericite”

 

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana Groza pentru viva.ro.

Vasile Groza, adevărul despre operațiile estetice ale Loredanei Groza

Tatăl artistei sare în apărarea fiicei sale și spune că aceasta este complet naturală și că nu a apelat la medicul estetician pentru operații estetice. 

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat.

Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a mai spus Vasile Groza, potrivit cancan. 

 

Loredana Groza, dezvăluiri emoționante despre tatăl său

Loredana Groza are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui său. Vedeta spune că părintele său este „cel mai tare bărbat din viața ei”. Pe lângă educația pe care i-a oferit-o, bărbatul este și o inspirație pentru ea. A scris o carte, a cărei poveste urmează să fie ecranizată. 

„Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


Cu ce se ocupă părinții artistei


Loredana Groza provine dintr-o familie simplă, din Onești. Mama ei a fost învățătoare, iar tatăl, Vasile Groza, a lucrat în confecții, iar în urmă cu câțiva ani a decis să candideze la Consiliul Local Onești. De asemenea, el este scriitor și face parte din Uniunea Scriitorilor.

 "Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor", – a mărturisit Loredana Groza într-o emisiune de televiziune. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel