Tatăl Loredanei Groza rupe tăcerea despre operațiile estetice ale fiice sale: "Unele femei sunt invidioase"

Data actualizării: | Data publicării:

Tatăl Loredanei Groza a spus adevărul despre operațiile estetice ale artistei. 

Faptul că arată atât de bine, la vârsta de 52 de ani, i-a pus pe foarte mulți să-și ridice semne de întrebare cu privire la operațiile estetice la care ar fi apelat vedeta, de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Loredana Groza spune că nu ar fi apelat niciodată la aceste genuri de îmbunătățiri, ci are foarte mare grijă de aspectul ei fizic prin alte modalități. 

Tatăl Loredanei Groza, rupe tăcerea despre operațiile estetice ale fiice sale

Recent, tatăl artistei a sărit în apărarea fiicei sale. Vasile Groza susține că unele femei sunt invidioase pe frumusețea Loredanei Groza și că vedeta nu a apelat la ajutorul medicului estetician. 

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sân. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui', a spus Vasile Groza pentru cancan.ro.

Loredana Groza a negat mereu că are operații estetice

„E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul „Din a doua cădere a Constantinopolului”. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție', a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Citește și: Cu ce ingredient înlocuiește Loredana Groza untul și uleiul din prăjituri sau mâncare. Este mult mai sănătos pentru organism

Loredana Groza, "nu am operații estetice", afectată de menopauză și criza vârstei. Medici: Bătrânețea se declanșează. Are o textură a pielii ce nu se obține niciodată la estetician



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel