„M-am îndrăgostit”. Loredana Groza, în brațele actorului american Mickey Rourke

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza apare în brațele lui Mickey Rourke, unul din actorii filmului „21 de rubini”, regizat de Ciprian Mega din Oradea.

Mickey Rourke se află în România, la Oradea, acolo unde filmează pentru pelicula „21 de rubini”, regizat de preotul Ciprian Mega. Alături de marele actor se află și un alt gigant al indrustriei cinematografice: Anthony Delon, fiul lui Alain Delon.


Loredana Groza joacă și ea în filmul regizorului orădean, astfel că a avut ocazia să-l cunoască pe Mickey Rourke, dar și să se fotografieze la braț cu acesta. Diva spune că s-a îndragostit instant de actorul american.

Într-o postare pe Instagram, vedeta a împărtășit cu fanii impresiile lăsate de întâlnirea cu starul american.

„M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici… împreună pe platoul de filmare „21 de rubine”, un film scris & regizat de Ciprian Mega.

Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)


Diva s-a pozat și alături de fiul lui Alain Delon. 

„Ochii lui Delon. Așa tată, așa fiu. Am avut plăcerea să-l întâlnesc pe  Anthony Delon la filmările pentru “21 rubies””, a scris vedeta în dreptul imaginii

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel