Loredana Groza, dezvăluiri despre primul ei rol, din „A doua cădere a Constantinopolului” În ce serial urmează să apară artista

Data actualizării: | Data publicării:

„Am avut şansa să cunosc şi să apar alături de actori uriaşi… Gheorghe Dinică, Denis Hopper, Andy Garcia, Mickey Rourke, Marin Moraru”.

Loredana Groza intră și ea în rândul vedetelor care joacă în filme. În ultima vreme, tot mai mulți artiști de pe scena muzicală și-au făcut apariția pe micile sau marile ecrane. Printre acestea se numără și Ruby, Alex Velea, Vali Vijelie, Dan Bursuc și mulți alții.

Vezi și: Loredana Groza, schimbare spectaculoasă de look. Fanii au rămas uimiți: „Diva- i divă”

Într-un interviu acordat recent, cântăreața a lămurit faptul că îi place scena din mai multe puncte de vedere, fiind vorba despre implicarea în filme. Artista a mai precizat că este o experiență unică să poți îmbina lumea muzicii cu cea a cinematografiei:

„Îmi place să joc, indiferent că ne referim aici la filme, seriale, piese de teatru, musicaluri. E o experienţă extraordinară să combini cântatul cu actoria. Cred că te ajută foarte mult să joci, să descoperi câte ceva din secretele meseriei de actor, care este, după cântat, bineînțeles (zâmbește), una dintre cele mai frumoase şi mai speciale meserii din lumea asta. Ador actorii şi cred că a fi actor e greu. Actorii, ca şi muzicienii, au partitura lor, care nu e pe note, iar actorii adevă raţi ştiu acest limbaj mai bine ca oricine.”, a spus ea, notează Viva.

Vezi și: Loredana Groza dezvăluie motivul pentru care a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu la Festival Mamaia: „A fost un moment magic, de transfer instantaneu într-o altă dimensiune”

Ea avut ocazia să joace alături de nume mari din industria artistică din România. Unul dintre rolurile care au marcat-o a fost  cel din „A doua cădere a Constantinopolului”:

„Am avut şansa să cunosc şi să apar alături de actori uriaşi… Gheorghe Dinică, Denis Hopper, Andy Garcia, Mickey Rourke, Marin Moraru şi lista poate continua… În momentul în care am jucat în „A doua cădere a Constantinopolului”, a fost primul meu rol într-un film. Învăţ, cu fiecare scenă, cu fiecare repetiţie, cu fiecare spectacol şi, cu cât descopăr mai mult, cu atât realizez că am şi mai mult de învăţat. Cu cât rămâi mai deschis şi mai puţin rutinat, și mă refer aici şi la muzică, şi la actorie, cu atât poţi să spui că începi să devii artist.”

Vezi și: Loredana Groza, apariție năucitoare în sala de sport. Artista a șocat pe toată lumea, la 50 de ani/ VIDEO

Artista va putea fi văzută într-un serial, de la Antena 1, făcând parte din producția unei comedii romantice. Ea are numai cuvinte de laudă la adresa colegilor de scenă:

„Îmi place să joc în această comedie romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, alături de actori extraordinari şi de tineri extrem de talentaţi. Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la „Inimă de ţigan sau „Regina. Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musicalul „Mamma Mia şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran.

Personajul meu, Felicia Soare, este unul ofertant, un contre-emploi de senzaţie. Felicia este o femeie extrem de oportunistă, care nu pierde nicio ocazie de a evolua pe scena socială şi, bineînţeles, de a o împinge în societate și pe fiica ei, Diana. Este interesant de urmărit cum se va releva povestea, în fiecare vineri, de la 20.30, la Antena 1.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel