Loredana Groza, apariție năucitoare în sala de sport. Artista a șocat pe toată lumea, la 50 de ani/ VIDEO

Data publicării:

Loredana Groza a umit pe toată lumea cu ultima sa apariție în sala de sport. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vârsta este doar un număr pentru Loredana Groza. Ajunsă la 50 de ani, artista dovedește că a descoperit elixirul tinereții. Vedeta arată impecabil și nu ezită să aibă apariții cât mai provocatoare. 

Loredana Groza, apariție năucitoare în sala de sport

Loredana Groza are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care merge destul de des în sala de sport. De data aceasta, vedeta a surprins pe toată lumea cu ținuta pe care a ales-o să o poarte de data aceasta:un top pe care a decis să îl poarte fără sutien și niște colanți cu straturi transparente. Artista a întors privirile tuturor, stârnind invidia femeilor.

„Astăzi vă iau cu mine la sală! Pentru că mă întrebați de multe ori ce exerciții, cum, ce se întâmplă ca să fii în formă, am un singur sfat: exersați în fiecare zi. Practica te duce mai departe. În fiecare zi cu 1% mai buni și mai puternici. Veniți cu mine, sexy până la moarte!”, a spus Loredana pe Instagram. 

Loredana Groza a împărtășit cu fanii, pe rețelele de socializare, câteva imagini din sala de sport. Și acolo, fanii au sărit să o complimenteze pentru curajul de care dă dovadă la vârsta pe care o are, dar și pentru faptul că are grijă de corpul ei. 

„Felicitări ,un artist trebuie să arate bine toată viața ,bravo Regina noastră frumoasă sa nu te lasi niciodată / Sexy și apetisanta ca de obicei...nu ai varsta/ , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Cum se menține în formă Loredana Groza

Deși are un program destul de încărcat, Loredana Groza încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. 

„Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală. Trebuie să își drămuiești  foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, susține Loredana Groza pentru Unica.

La ce aliment a renunțat definitiv artista

”Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să îți cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, mai spune solista pentru sursa citată.

Citește și: Bia Khalifa își plânge fratele aflat după gratii: ”Mi se rupe inima” Blondina face tot posibilul să îl ajute pe Tibi

Antonia, marcată de moartea bunicului ei. Artista a aflat cumplita veste, înainte să urce pe scenă: „Eram praf” Cum o ajută Alex Velea să treacă peste momentele grele

Cum se simte Mioara Roman, după ce fiica ei a anunțat că trece prin momente dificile: „Viața e cu bune și cu rele...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel