Loredana Groza, apariție incendiară. Cel mai adânc decolteu din show-biz-ul românesc

Data publicării:
Loredana Groza, foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, foto Instagram

După ce a dat lovitura în lumea manelelor, Loredana Groza se simte mai bine ca niciodată în pielea ei. Dovadă stau fotografiile recent postate de vedetă pe rețelele de socializare. 

Loredana Groza este într-o formă fizică de zile mari. În vârstă de 50 de ani, artista are un corp de zeiță, așa că nu ezită să să-și etaleze formele în cele mai provocatoare ipostaze.

Loredana Groza, prima reacție după ce a fost criticată pentru debutul în lumea manelelor. Ce le-a transmis vedeta răutăcioșilor

Astăzi, artista a fost mai îndrăzneața ca niciodată. Îmbrăcată într-o rochie roșie cu un decolteu abisal, cântăreața a adunat mii de like-ui în doar câteva minute de la postarea fotografiei. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Ce dietă ține vedeta


Deși toată lumea ar putea crede că se înfometează sau are un regim drastic, vedeta mărturisește că nu face mari sacrificii pentru a-și menține silueta. De fapt, Loredana Groza a adoptat un stil de viață sănătos, iar asta se poate vedea pe chipul și pe trupul său. 

Loredana Groza, poziții incitante în sala de sport. Cum s-a filmat artista/ VIDEO

 

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana pentru libertatea.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel