Loredana Groza, poziții incitante în sala de sport. Cum s-a filmat artista/ VIDEO

Data publicării:
Loredana Groza, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa instagram

Loredana Groza a făcut furori în sala de sport. Artista s-a afișat în cele mai provocatoare ipostaze.

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci atuurile sale, atât cele vocale, cât și cele fizice au făcut-o să devină una dintre cele mai apreciate și mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Artista nu ne încântă doar cu piese de senzație, ci și cu ipostazele extrem de provocatoare.

Recent, Loredana Groza a succit mințile bărbaților, după ce a publicat un filmuleț din sala de fitness, în timp ce își lucra de zor formele perfecte. Îmbrăcată într-o pereche de colanți de fitness, extrem de mulați, care îi scoteau în evidență formele apetisante și un tricou fără mâneci, Loredana Groza a făcut deliciul privitorilor de pe Instagram. Chiar dacă unii au criticat-o dur pentru ipostazele în care s-a afișat pe internet, alții au ținut să o complimenteze pentru felul în care arată.

”Ce lasciv de miști Lori”, ”Deja e început de film XXX”, ”Talent înnăscut, ce mai încoace și încolo”, ”Putem să zicem că ești sănătoasă sută la sută”, ”Când penibilul devine suprem. la vârsta ta… păstrează pentru tine aceste mișcărui cu tentă sexuală”, ”Interesant exercițiu de menținere în formă”, ”Bune aceste exerciții”, ”Frumoase mișcări”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Loredana Groza de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel