Lora a dezvăluit ce nu i-ar ierta niciodată iubitului său. Artista a spus tot: „Sunt anumite semne”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lora, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lora, instagram

Lora a recunoscut tot. Artista a mărturisit ce nu i-ar putea ierta niciodată iubitului său, Ionuț Ghenu. 

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 7 ani. Chiar dacă artista a trecut printr-o perioadă foarte grea în 2014, când era nevoită să depășească momente de cumpănă în căsnicia de pe vremea aceea, cântăreața va fi condusă din nou spre altar. 

Recent, artista a dezvăluit ce nu ar putea să-i ierte niciodată iubitului său. 

„Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri”, a declarat Lora pentru Click.

Lora: „Ce sens are dreptatea ta, dacă omul iubit plânge?”

„Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune. Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta, dacă omul iubit plânge?”, a mai adăugat artista.

Lora a amânat nunta din nou

Lora și Ionuț Ghenu anunțaseră că se vor căsători anul acesta. Acum, artista a declarat că au amânat din nou marele eveniment din cauza războiului. 

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!, l

Cine vrea să îi cânte la nuntă

Invitată în podcastul "Lucruri Simple" cu Horia Brenciu, Lora a dezvăluit și ce artiști ar vrea să-i cânte la marele eveniment.

"Mi-aș dori foarte tare să-mi vină Zdop și Zdup la nuntă. Eu îl iubesc pe Roman. Am avut o petrecere la casa noastră de discuri, la Universal Music, unde am consumat "suc de struguri" și, la un moment dat, au cântat cei de la Zdop și Zdup și când i-am văzut pe scenă, m-am dus în fața scenei singură și mi-am înfipt tocurile în pământ, în fața scenei, ca să nu mă dezechilibrez.. eram bine. După ce și-au terminat concertul, i-am urmărit ca să fac poze cu ei.

Îmi doresc mulă lume să-mi cânte la nuntă. Dacă aș alege un artist internațional ar fi Ed Sheeran.", a dezvăluit Lora, în podcastul lui Horia Brenciu.

Unde vrea Lora să facă nunta

Lora a mărturisit că vrea să facă nunta pe lângă Craiova, într-o locație de vis. 

"Vreau să-mi fac nunta pe lângă Craiova. E o super cramă acolo." , a continuat aceasta. 

Citește și: Lora a apelat la terapie pentru a trece de perioadele grele: „Nu mai știi ce e real și ce nu”

Lora, adevărul despre despărțirea de Dan Badea: „M-am simțit abandonată și neînțeleasă. Nu interesa pe nimeni prin ce trec eu”

Lora se gândește să adopte un copil. Ce a făcut-o pe artistă să își dorească acest lucru. Totul are legătură cu mama sa



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel