Lora, adevărul despre despărțirea de Dan Badea: „M-am simțit abandonată și neînțeleasă. Nu interesa pe nimeni prin ce trec eu”

Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

La 7 ani de la divorțul de Dan Badea, Lora rupe tăcerea. Iată care a fost momentul în care vedeta s-a rupt de fostul soț.

Lora este o artistă veselă și plină de energie pozitivă, însă viața nu a fost deloc ușoară pentru ea. În 2014, în ultimul an de mariaj cu Dan Badea, artista a avut de înfruntat cea mai grea provocare din viața ei. Mama artisei a fost diagnosticată atunci cu cancer mamar. Au urmat vizite la medici și o intervenție chirurgicală în Turcia. La acea vreme, Lora a mers singură cu mama ei într-o țară străină, lucru care a fost extrem de traumatizant pentru vedetă. 


„În cel mai greu moment din viața mea, eram eu cu mama în Turcia. Eram doar noi două, înțelegi? Când am operat-o și când am plecat în Turcia, eram doar noi două și un prieten care a facilitat discuțiile, Ensar. Din momentul ăla, Ensar e fratele meu. Nimeni n-a fost lângă mine. Nimeni! Nu că m-aș fi așteptat, nu că mi se părea normal, ci vital!

Am clacat în spital. Când am văzut că mama nu mai iese din operație, era să mor. Dacă nu era Ensar și nu venea psihologul să se ocupe de mine, eu acolo muream. Era prima ei operație. N-a fost operată de nimic. N-a fost niciodată în spital. Era prima dată când treceam prin asta și eram singură.


Fratele meu aștepta să vină, ca să facem schimb de ture. El nu putea să-și ia liber atât de mult de la muncă. Eu am stat o săptămână, apoi am făcut schimb cu frate-miu. A fost un moment foarte greu. M-am simțit abandonată și neînțeleasă. Nu interesa pe nimeni prin ce trec eu”, a mărturisit artista în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. 


Mama artistei s-a stins din viață în urmă cu un an și jumătate

Moartea mamei sale a marcat-o profund pe artistă, care spune că a trecut printr-o adevărată transformare.


„Am atins un prag al durerii atât de mare, încât pur și simplu m-am transformat. Mi s-a transformat tot: minte, spirit, cum vorbesc, cum mă exprim, nu mai am «grețuri», ca să spun așa.


Mama mea a fost o ființă foarte sensibilă, hipersensibilă. După ce-a murit tata, nu și-a mai refăcut viața, l-a iubit foarte mult. (…) Pe lângă faptul că erau foarte inteligenți, erau și foarte frumoși”, a povestit Lora în podcastul găzduit de Cătălin Măruță pe Youtube. 


Mama artistei a început să aibă primele simptome pe când Lora era la liceu. Vedeta regretă enorm că nu a știut de atunci cum își poate ajuta mama și au ajuns la medic mult prea târziu. Lora a dezvăluit că cea care i-a dat viață a fost operată în Turcia dar la cinci ani distanță, boala a recidivat, iar atunci a fost prea târziu pentru a mai putea face ceva. 


„Din perioada liceului, mama se plângea de junghiuiri la sân. Dacă aș fi știut, dacă aș fi avut informația ar fi fost altceva. Asta a fost durerea mea și a fratelui meu, faptul că ea nu a fost fericită. A avut o viață grea. A fost fericită în ultimii ani, când am adus-o mai aproape de mine. 


A fost operată în Turcia, în aceeași perioadă am avut și eu o intervenție, tot în Turcia. Când au început să apară din nou simptome, la cinci ani, în aceeași zonă, mama n-a zis. N-a vrut să mă îngrijoreze. Am început radioterapia, pentru că boala recidivase”, a mai spus artista. 

 

Adevărul despre scandalul cu Doinița Oancea

 

Lora a divorțat de Dan Badea în urmă cu 7 ani și a început o relație cu Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea. Actrița a acuzat-o atunci pe vedetă că i-a furat iubitul. După ani de tăcere, Lora face lumină și se apără.

În 2014, Lora punea capăt mariajului cu Dan Badea. La un an distanță, presa exploda la aflarea veștii că Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu. Ionuț Ghenu era pe atunci iubitul Doiniței Oancea, iar cele două cupluri petreceau foarte mult timp împreună. După ce a fost acuzată că i-a furat iubitul prietenei sale, Lora face lumină și spune că lucrurile nu au stat deloc așa. 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, artista a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de Ionuț Ghenu, dar și ce fel de relație a avut cu Doinița Oancea. 

 „Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora îm podcastul de pe Youtube.


Condamnată de toată lumea că i-ar fi furat iubitul prietenei sale


La acea vreme, vedeta nici nu se putea bucura de noua sa relație, din cauza criticilor din jur. S-a spus că Doinița Oancea i-ar fi fost prietenă și că ea ar fi intervenit în relația acesteia. 
 

 „Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu am vrut să fim prietene. (…) Lumea m-a condamnat că ea a vrut să facă niște lucruri, dar asta e treaba ei să le ducă. (…) Eu eram la Antena 1 atunci. Ajungeam acasă lunea. Totul s-a întâmplat în 2014 și eram măritată din 2012. Era pe final de căsnicie”, a dezvăluit Lora.


Motivul pentru care nu s-a putut apăra


Lora spune că la acel moment se afla sub contract cu Antena 1 și că nu avea voie să iasă în public și să discute despre acest subiect, mai ales că Doinița Oancea mergea și vorbea despre aceasta la o televiziune concurentă. Vedeta spune că a trebuit să păstreze tăcerea și că nu i-a fost deloc ușor. 


„Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu. Simt că mi s-a făcut o mare nedreptate. Oamenii trebuie să înțeleagă că cine plânge primul are dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a mai mărturisit Lora în podcast-ul lui Cătălin Măruță.
 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience