Lora se gândește să adopte un copil. Ce a făcut-o pe artistă să își dorească acest lucru. Totul are legătură cu mama sa

Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

Lora le-a dezvăluit fanilor că se gândește să adopte un copil. Artista a dezvăluit și motivul pentru care ar recurge la acest gest.

Lora este una dintre cele mai iubite vedete din showbizul românesc. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de cinci ani, alături de Ionuț Ghenu. Din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au reușit să ajungă în fața altarului. Cu toate astea, Lora a declarat în nenumărate rânduri că își dorește foarte mult un copil.

Cântăreața este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Lora a fost întrebată de un fan curios dacă s-a gândit vreodată să adopte un copil. La scurt timp, fără vreo ezitare, artista a răspuns sincer că vrea să adopte un copil, mai ales că mama sa, care s-a stins din viață în urmă cu un an, a fost adoptată.

“Da! Mama mea a fost adoptată!”, a fost răspunsul pe care Lora l-a oferit fanului său.

În 2013, mama vedetei primea un diagnostic crunt. Au urmat operații, tratamente dureroase și chimioterapie. Fără rezultat. Anul trecut, Lora își ținea mama de mână pentru ultima dată. 

"Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi. O țineam de mână. Nu au fost locuri la spital, oricum. E o poveste foarte dură ca să o spun în emisiune. Am vrut doar să spun o mică parte din ea, pentru că am vorbit despre fratele meu și despre legătura care s-a creat și e mai puternică între noi doi din momentul ăla. Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și abia aștept să o facem pe mama mândră", a povestit Lora  la Pro TV.


Cea mai grea zi din viața artistei

Pe  26 ianuarie, s-a împlinit un an de când cea care i-a dat viață a plecat dintre noi. Cuprinsă de tristețe și dor, Lora i-a transmis un mesaj mamei sale, chiar de pe platoul de filmare. Aceasta a postat o fotografie cu ea, în dreptul căreia a scris că îi este foarte dor de mama ei și că își imaginează că aceasta se află în rai și o privește.

”26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viața mea, dar astăzi, 26 ianuarie 2021 mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună și îmi voi imagina că mama este undeva în rai și se uită la emisiune. Te voi iubi mereu, mama! #unanfaramama”, a scris Lora pe contul de Instagram, la începutul anului. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel