Lora a apelat la terapie pentru a trece de perioadele grele: „Nu mai știi ce e real și ce nu”

Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

Lora a recunoscut că a apelat la terapie pentru a trece peste momentele dificile.

Lora are un succes uriaș pe plan profesional. Deși viața i-a dat multe reușite în carieră, pe plan personal, artista s-a confruntat cu multe momente grele. Cel mai dureros a fost acela în care și-a pierdut mama, în urmă cu câțiva ani, după o lungă luptă cu boala. Vedeta mărturisește însă că nici drumul spre celebritate nu a fost atât de simplu și că a muncit enorm pentru toată popularitatea de care se bucură azi. 


„Sunt o persoană foarte sensibilă, dar căreia nu îi este frică să cadă. Cred cu tărie că Dumnezeu a pus o inimă sensibilă în pieptul meu, dar mi-a dat o minte puternică și un corp la fel! Lumea mă întreabă des dacă fac sport, dar sportul meu este să mă țin bine pe picioare și să duc, cu verticalitate, tot ceea ce vine: fie bune, fie rele”, a declarat Lora pentru Viva. 

A apelat la terapie

Artista spune că a apelat la terapie și că recomandă asta tuturor, mai ales persoanelor din show-biz. 

„Mi se pare obligatoriu să faci asta când lucrezi într-un astfel de domeniu și când ești înconjurat de atât de mulți oameni și auzi atât de multe păreri… Nu mai știi ce e real și ce nu. Ai nevoie de un om imparțial, obiectiv, care, contra unei sume modice, îți spune adevărul”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior. 


Cum a reușit Lora să cucererească Bucureștiul: „Aveam un singur gând. Nu am cedat și nu m-am lăsat ghidată de alte persoane” 

Născută în Vaslui, la 21 de ani s-a mutat în Capitală, cu gândul că va cuceri piața muzicală și a făcut-o. Dar pentru o leoaică ambițioasă, topurile muzicale nu au fost de ajuns, așa că și-a clădit o carieră remarcabilă și în televiziune și a ajuns chiar și să joace în filme. 

Într-un interviu pentru Spectacola, Lora a dezvăluit cum a obținut succesul.
 

Spectacola:  Ai vorbit în trecut despre faptul că ai muncit mult pentru a contrui persoana care ești acum și lucrurile pe care le ai. Erai practic un copil atunci când ai venit în București, însă ai reușit să te descurci din toate punctele de vedere. Care ar fi sfatul tău pentru o tânără care visează să ajungă că tine? Care au fost punctele tale forte la acea vreme și care consideri că au fost minusurile sau lucrurile care ți-au lipsit. 

Lora: Să muncească mult, să aibă încredere în ea, în ceea ce simte și să nu renunțe la visurile ei. Când am venit în București aveam un singur gând: acela de a reuși în muzică. 
Tocmai din acest motiv am fost genul de persoană foarte muncitoare, care și-a văzut de treaba ei și care a stat oricât a fost nevoie în studioul de muzică. Nu am cedat și nu m-am lăsat ghidată de alte persoane. Mereu am ascultat de sfaturile pe care le-am primit de la mama și asta m-a ajutat extrem de mult. Nu spun că a fost ușor, dar am știut foarte clar de ce am ales să mă mut de acasă și să vin la București. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel