Lora a amânat nunta din nou. De ce a luat vedeta această decizie: „Nu mai știi ce să crezi”

Data publicării:
Sursa foto: Lora, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lora, instagram

Lora a dezvăluit motivul pentru care a amânat din nou nunta cu partenerul său, Ionuț Ghenu.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 7 ani. Chiar dacă artista a trecut printr-o perioadă foarte grea în 2014, când era nevoită să depășească momente de cumpănă în căsnicia de pe vremea aceea, cântăreața va fi condusă din nou spre altar. Inițial, cei doi anunțaseră că se vor căsători anul acesta. Acum, artista a declarat că au amânat din nou marele eveniment din cauza războiului. 

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!, l

Cine vrea să îi cânte la nuntă

Invitată în podcastul "Lucruri Simple" cu Horia Brenciu, Lora a dezvăluit și ce artiști ar vrea să-i cânte la marele eveniment.

"Mi-aș dori foarte tare să-mi vină Zdop și Zdup la nuntă. Eu îl iubesc pe Roman. Am avut o petrecere la casa noastră de discuri, la Universal Music, unde am consumat "suc de struguri" și, la un moment dat, au cântat cei de la Zdop și Zdup și când i-am văzut pe scenă, m-am dus în fața scenei singură și mi-am înfipt tocurile în pământ, în fața scenei, ca să nu mă dezechilibrez.. eram bine. După ce și-au terminat concertul, i-am urmărit ca să fac poze cu ei.

Îmi doresc mulă lume să-mi cânte la nuntă. Dacă aș alege un artist internațional ar fi Ed Sheeran.", a dezvăluit Lora, în podcastul lui Horia Brenciu.

Unde vrea Lora să facă nunta

Lora a mărturisit că vrea să facă nunta pe lângă Craiova, într-o locație de vis. 

"Vreau să-mi fac nunta pe lângă Craiova. E o super cramă acolo." , a continuat aceasta. 

Citește și: Lora le adresează o întrebare fanilor: Știai că dacă te îmbraci mai sumar prin casă...?

Oana Roman își sărbătorește mama. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta: ”M-ai învățat demnitatea și onoarea”

Vedetele și postul Paștelui. Andra: N-am putut niciodată să țin tot postul. Sunt foarte multe ispiteGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel