Vedetele și postul Paștelui. Andra: N-am putut niciodată să țin tot postul. Sunt foarte multe ispite

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește Lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește Lumea

Vedetele au dezvăluit dacă țin sau nu Postul Mare.

Vedetele au păreri împărțite, când vine vorba de post. Dacă unele dintre ele se chinuie să se abțină de la alimentele de origine animală în această perioadă, altele consideră că postul se rezumă la altceva, și nu la mâncare.

"Țin postul. N-am început să-l țin de la început, de obicei îl țineam. O perioadă nu am fost vegan, dar acum sunt iarăși vegan. Țin postul Paștelui pentru motive de sănătate și din motive religioase.", a declarat Damian Drăghici, în emisiunea Vorbește Lumea, de pe ProTV.

"Sunt foarte multe ispite"

Chiar dacă Cătălin Măruță spune că a reușit de câteva ori să țină tot postul, Andra recunoaște că îi este destul de greu, mai ales că tentațiile sunt foarte multe.

"Nu țin tot postul. Încerc miercurea și vinerea. În Săptămâna Mare a fost așa o regula pentru mine și pentru Cătălin șă ținem post. Sunt foarte multe ispite, gătim pentru copii și e foarte greu să mă abțin. N-am putut niciodată să țin tot postul, dar încerc. Am văzut la mama soacră, care ține toate posturile, cumva am prins de la ea acest lucru. Cred că e și de ce simți tu.", a dezvăluit și Andra.

"Postul am învățat să-l țin de la bunica mea care m-a crescut și de la mama. Încerc și eu. Am reușit să țin o dată întreg Postul Paștelui. Când nu reușesc, încerc să țin miercurea și vinerea.", a continuat Cătălin Măruță.

Cosmina Păsărin nu ține post

"Nu țin postul Paștelui, pentru că sunt, din păcate, destul de pofticioasă. Dacă aș vrea, aș putea să-l țin, doar că momentele acelea în care mi se poftă în acea perioadă mi se par nepotrivite și atunci prefer să încerc să am disciplină în gânduri, să nu judec, să nu vorbesc rău de nimeni. Cred că postul acesta mi se potrivește mai mult.", a  spus și Cosmina Păsărin.

Și Carmen Negoiță consideră că postul este despre altceva, și nu despre mâncare.

"Pentru mine, postul are o altă însemnătate. Eu zic că țin post destul de des, nu mănânc alimente de origine animală destul de des, nu doar în preajma Paștelui. Cred că acest tip de post a fost făcut pentru cei care nu se mai opresc din mâncat carne." a spus Carmen Negoiță.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel