Lora le adresează o întrebare fanilor: Știai că dacă te îmbraci mai sumar prin casă...?

Data publicării:

Lora și-a dezvăluit din nou formele într-o fotografie postată pe rețelele de socializare.

Lora este una dintre cele mai îndrăznețe persoane publice, când vine vorba de fotografiat în ipostaze cât mai provocatoare. De data aceasta, artista apare pe Instagram îmbrăcată doar într-un body minuscul. Câtăreața și-a completat outfit-ul cu un make-up perfect și părul prins într-o coadă lungă.

Nu doar body-ul de pe ea este provocator, ci și poziția pe care aceasta a adoptat-o în poză. Lora a lansat, de asemenea, și o întrebare fanilor ei.

"Știai că dacă te îmbraci mai sumar prin casă... te menții în formă? Care să fie explicația?", a scris Lora pe Instagram.

Fanii i-au intrat imediat în joc vedetei: "Poate pentru că te vezi în oglindă bine de tot și iei măsuri când vezi o schimbare de formă", "Eu de cele mai multe ori am reușit să slăbesc", "Prea multe haine pe tine îngrașă", au fost doar câteva dintre comentariile de la poză.

Ce spune Lora despre divorțul de Dan Badea

Lora a avut o relația cu comediantul Dan Badea, iar dragostea acestora a ținut aproximativ doi ani, încheindu-se în 2014, printr-un divorț. Cântăreața a descris anul acela, ca fiind cel mai greu trăit de ea, iar divorțul a fost cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla. Mai mult, ruptura dintre cei doi se produsese deja din 2013, a mai spus artista.

"Eu ajungeam acasă lunea, la viitorul fost soț, în 2014. A ținut un an căsnicia, a mai fost un an așa… greu. Era pe final demult. Dormeam, în principiu, și marți o luam de la capăt. Așa a fost un an de zile. Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată. Și din 2013.

Bineînțeles că nu a mers și din cauza mea. Mariajul a eșuat din cauza… vieții care așa a dus lucrurile. Am simțit la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bate. Energia mea era acolo. Filmam 14-15 ore. Eram terminată. Nu mai înțelegeam și nu mă mai emoționau copiii.", a dezvăluit Lora, în podcastul lui Cătălin Măruță, potrivit impact.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel